Засилен трафик по празниците. "Пътна полиция" започна проверки

Следи се за превишена скорост и употреба на алкохол и наркотици
24 дек 2021 09:07, Петя Славова
16
Засилен трафик по празниците. "Пътна полиция" започна проверки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В първия почивен ден за Коледа от "Пътна полиция" очакват засилен трафик. Проверките започнаха още преди празниците, отбелязва Bulgaria ON AIR.

И днес екипите ще следят за шофиране с превишена скорост, валидна гражданска отговорност, както и за алкохол и наркотици. Патрули са разположени по всички ключови кръстовища и магистрали.


От "Пътна полиция" апелират и към пешеходците да спазват правилата и да пресичат само на пешеходни пътеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Чашкоооов..... преди 2 години
... Тука ШЕ идва един нощеска с торба да носи нещо...... МОЖЕ ДА СА парите и Милионите ОТ МАГИСТРАЛА "ХЕМУС" ..... ЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ, БЕ.....
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проверките трябва да се правят само при нарушение. Другото е създаване на неудобство за гражданите и хабене на ресурси от службите.
14
1
 
2
 
! Отговори
ЕДИН СЪВЕТ: преди 2 години
НЕ НОСЕТЕ ЧЕРВЕНИ ПАНТАЛОНИ , ШАПКИ , ПРАШКИ.... ЧУВАЛИ И САКОВЕ ---ЗА ДА НЕ ВИ АРЕСТУВАТ ОТ МВР , ПО ПОДОЗРЕНИЕ , ЧЕ СТЕ РАЗДАВАЛИ КАТО ПОДАРЪЦИ- МИЛИОНИТЕ ОТ МАГИСТРАЛА "ХЕМУС".....НИНОВА --ЗА МАЛКО ДА Я АРЕСТУВАТ , ЗАРАДИ ЧЕРВЕНАТА ПРАШКА .../...взели я за Снежанка, с чантата от Техноимпекса.../!!!!
13
2
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
МИН. Чашков е ЗАПОВЕДАЛ да търсят ДЕДО Коледа с ЧУВАЛИТЕ с милионите от "ХЕМУС"..... ЗА ПРАЗНИКА И НОВАТА ГОДИНА..... ХАХАХААА... ЕГА ГИ НАМЕРАТ..!!!!НА КОЛЕДА----СТАВАТ ЧУДЕСА, БЕ....
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коко ти от какво се притесняваш да нямаш незаконни мигранти в багажника.
11
3
 
9
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Нека да ме спират. Изряден съм и съм свикнал. Ама е така без причина да спират да гледат по багажници и т.н. Просто е отчаяно и за това хората ще ненавиждат полицаите. А това по другите държави е една от най-уважаваните професии Тука наште гледат като предрусали и мразят народа
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквито и проверки да правят ушевите, статистиката сочи че при такъв трафик средно петдесетина не сядат на трапезата защото ги приемат в болница,а за четири пет всичко приключва.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиянци си тръгнаха към родните села и голямото село се изпразни, задръстиха пътищата и се наложи овчарите от МВР да насочват стадото! Празнувайте си в голямото село, за какво се юрнахте към провинцията която толкова плюете? А, да! Защото трябва да заредите с буркани, че големите столичани са живи умрели, без помощите от малките селца!
8
1
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Защото тиквата открадна парите за вечносторящата се магистрала Хемус!Само 63 милиона откраднаха на един път в чували!А за толкова десетилетия сигурно милиарди са откраднали а магистрала няма,няма и да има!
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да помагат на хората да няма трафик те пречат
6
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
По Коледа се случват чудеса:Пътна полиция работи.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо през нашата прекрасна стара столица вървят непрекъснато Тирове и то в сравнително централната част на града. Как е възможно през такъв уникален град като Търново да вървят тирове. Но не е само това. Коледа е ще си премълча. Сори.
4
6
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Научих се да карам на кола с 200 коня и просто не мога да седна на кола с по- малко от 200 коня.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой толкова проверят,нали бехме в долината на плача и ората измряха пред болниците?
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази сутрин малко преди 8 часа имаше родео на улицата точно на лицевата страна на мол ВТ точно пред централния вход. Точно там улицата няма тротоари от едната страна не знам защо има незаконни гаражи. Точно там където фактически няма тротоар стават гонките. Повече от 10г. стари бмв и ауди но винаги едно и също бмв. Винаги е това бмв и никаква реакция. Какви връзки имат това бмв, родеото и гаражите аз не мога да разбера освен че по улицата заради мола има много коли, няма полиция но има автобус.
1
3
 
10
 
! Отговори
О чуден преди 2 години
Нали Бойко Рашков щеше да им забранява на *** да те спират безпричинно и да те тарашат!Какво става!?И още колко десетилетия милицията ще е частна бухалка на частните мутри-рекетьори наречени "застрахователи" ?