Ремарке с дърва се вряза в къща в Белица

Засега не е ясно колко души живеят в нея
Обновена: 28 дек 2021 19:46 | 28 дек 2021 19:42, Веселина Йорданова
23
Ремарке с дърва се вряза в къща в Белица
Снимка: БГНЕС, архив

Натоварено с дървен материал ремарке на камион се е ударило в къща в Белица, съобщи кметът на общината Радослав Ревански за БТА. Инцидентът е станал днес в следобедните часове. Нанесени са сериозни материални щети, но няма пострадали хора, коментира кметът на Белица.

На място е имало полицейски служители, които да изяснят причините за инцидента. От общината са ограничили само в едното платно движението по улицата, на която е станал инцидентът. Целта е да се ограничат вибрациите в близост до къщата, посочи Ревански.

Все още не е ясно колко души обитават ударената от ремаркето къща. До момента общината не е потърсена за помощ за настаняване, каза още кметът на Белица. В момента се прави оглед на къщата, но предстои обстойно да се оцени състоянието на сградата, допълни Ревански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Белица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Бракониерите, долни ***. Изсякоха всичко къде какво може. Ако имаме закони, дървата се отнемат, камиона се конфискува, пълна проверка на тази "фирма" отнемане на правомощията за шофиране за 1г.глоба в най големия размер за застрашаване живота на обитаващите хора в къщата, пълно възстановяване на нанесените материални щети. Из...... ди.
13
0
 
4
 
! Отговори
Пешо тракториста преди 2 години
До Васко Далаверата .... Колегата ти не е никакъв колега ...Той просто е един бракониер , крадец на дървен материал или по-точно дърва за огрев...Господ си знае работата ...
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подтрадалата жена не била чувала да има друг инцидент с камион врязан в къща. Но в с. Розовец община Брезово имаше преди много години такъв инцидент. Хората дори бяха в къщата. Камионът се спуснал по стръмната улица и не успял да вземе завоя. С години нямаше ремонт. Така е не се разбра какво стана с онези хора.
11
1
 
2
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз съм тираджия гастарбайтер. Дано Създателя да пази колегата.
10
0
 
3
 
! Отговори
Урсула преди 2 години
А влекача къде е бил?
9
0
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Гората намира начини да си отмъщава за поголовното изсичане и обезлесяване.Време да започнат и свлачища в района,както и наводнения.Ще има и прекъснати шосета.Интересно е за тези 32 години неолиберална,демократична и еврогейска безогледна сеч ,колко декара нови гори са засадени.След това ще има плач и вайкане,но самите секачи са си виновни.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ремаркето здраво е фраснало 3-етажната къща долу, на първия етаж (нормално!) и в резултат: пораженията са 1/2 стена на първия етаж бутната, но на втория и третия - целите стени са долу! Дадоха по ТВ, тука нема такова фото.... И като гледах това, си мисля колко ли качествено е строена тая къща и дали изобщо външните стени на втори и трети етаж са били стъпили на етажните бетонови плочи или само на стената от първия етаж, т.е. били са подлепени като декорация там........
7
3
 
1
 
! Отговори
на преди 2 години
вси4ки вода4и както и на америк *** са им отнети правомощията
6
3
 
15
 
! Отговори
Помак преди 2 години
Претоварват се, защото се сече без образно гората, а от тези кражби се финансират партии и те централи на дие пие сети и ГРОБ! Тоя шушумигар Ревански, дето подпира мъдете на пеефски, да не се прави на луд!
5
2
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Това е качествена доставка.Директно до печката.
4
10
 
3
 
! Отговори
Роден за цар преди 2 години
Моля ви помогнете ми да живея истински добре смислоен живот ! А смисленият живот е съвкупност от много неща , както и пари !Може ли да ми помогните ?
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това ремарке е правено от някой ***.и претоварено
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Сидней такова нещо не може да се случи
1
2
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Публична тайна е, че твърде голям процент от тежкотоварните камиони в БГ нон-стоп се претоварват по курсовете си, - но контролиращите от КАТ обичат рушветите и си затварят очите...