Децата от горялото училище се връщат в клас в петък

Във вторник горя котелното помещение на учебното заведение
5 яну 2022 08:42, Ния Христова
4
Децата от горялото училище се връщат в клас в петък
Снимка: БГНЕС
Децата от запалилото се училище в Симеоновград се връщат в клас в петък. Това обяви в ефира на Нова тв директорът на учебното заведение Теодорина Иванова.
 
Във вторник малко след 08.00 ч. избухна пожар в котелното помещение на СУ "Св. Климент Охридски".  Евакуирани бяха 440 ученици. 
Още по темата
 
"Реагирахме много бързо и успяхме за минути да изведем децата навън. Веднага след това се обадихме на пожарната. Пожароизвестителната система ни спаси от по-сериозни щети. Тя бе монтирана лятото. Горивото, което е около 25 тона, се съхранява в цистерни под земята до котелното помещение", разказа директорът. Училището има застраховка, а застрахователите вече са описали щетите.
 
"Колегите направиха няколко опита, за да влязат в сградата, тъй като температурата е била много висока. Подобна система за известяване при пожар има във всички училища", каза Пламен Петков от ГД ПБЗН Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЧовек трябва да може да се защитава. Идват 4-5 хубавци, първия го нокаутираш и се усмихваш на другите, стоейки над припадналото му телце. Гаранция, че другите ще се наакат от ужас и ще избягат скоропостижно. Който вика хора да бият вместо него, е страхливец. На страхливеца се скърца със зъби и ако не разбере от това, се пристъпва към заземяването му. Насилниците и престъпниците не разбират от дума, от милост, от човещина. Разбират от тояга, жестокост, безкомпромисност.
3
1
 
1
 
! Отговори
Браво.. преди 2 години
Сега всички деца ШЕ изгорят от КОВИДА..... ХАХАХААА....
2
1
 
1
 
! Отговори
убразован преди 2 години
Не трябваше да се въвежда това съкращение СУ за средно училище. Някой среднист като го завърши, ще му пише, че е завършил СУ "Св. Климент Охридски".
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз завърших изгорялото.