БЛС: Ще заплатим за адвокат на бития лекар в Русенско

Безкрайно сме обидени и наранени, каза д-р Гергана Николова
18 яну 2022 08:58, Ния Христова
52
БЛС: Ще заплатим за адвокат на бития лекар в Русенско
Снимка: Pixabay
Видеото, показващо агресия и насилие над лекар в Русенско, предизвика остра реакция и от Българския лекарски съюз. 
 
"След заседание на УС на БЛС излязохме с декларация. Същевременно Национално сдружение на общопрактикуващите лекари също излязоха с решение. Ние ще ангажираме и ще заплатим правната помощ на нашия колега. Всеки един лекар може да разчита на Лекарския съюз, както и на Националното сдружение, които да застанат зад гърба му и да окажат всякаква помощ", заяви пред Нова тв д-р Гергана Николова - общопрактикуващ лекар, член на БЛС.
Още по темата
 
"Безкрайно сме обидени, наранени и шокирани. В 21 век един мъж е свален и душен на пода в мястото, в което той ежедневно помага и се грижи за болните. Този колега е отишъл сам в едно село, за да се грижи за хората и правейки това на тях не им се налага да търсят друго далечно лечебно заведение, в което да се лекуват", каза още тя.
 
"Какво казваме с това на обществото? Дали новозавършилите лекари ще останат да работят в държава, в която лекар може да бъде свален на пода там, където работи? Колко от лекарите ще решат да отидат и да работят в селските здравни служби, където могат да станат жертва на агресия?", коментира още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
17
 
! Отговори
Чук за вещиците преди 2 години
Лекари като тоя се превьрнаха в сьвременните вещици от средновековието влезли в сьюз с дявола за -10 лв
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано имате добър фонд за това, щото фашистките слуги ще бъдат бити наред оттук-нататък.
29
1
 
4
 
! Отговори
БОЛКА преди 2 години
Това не е моя свят......
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ганоооооо, вместо да сте "безкрайно обидени", такива като теб трябва да сте с главата надолу обесени. И битият доктор е ваша жертва. Хакай. експерименталки по заповед на господарите, а и тоя човечец ви се появи по акъла : "Ваксиниране на хора със сърдечносъдови заболявания......" Точно такъв е бил починалият.
27
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи този ДОКТОР е убил човек и няма абсолютно никакво наказание за умишлено убийство? В какво се е превърнала България! Такива хора трябва да се горят живи на кладата!
26
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекаря е за съд, не стига че инжектира смъртоносни ваксини ами и напада човека който го снима.
25
2
 
16
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Не подкрепям по никакъв начин саморазправата,но всяка круша,си има и дръжка!Или греша?
24
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Много сте ларж тези от БЛС, ***!!!!! С чужда пита, помен искате да правите!!!!! Парите, които ще дадете за адвокат, ти ли ги даваш от собствения си джоб? Разполагаш с нашите пари! Прав е човек, че е нападнал този "доктор". Побъркахте се да лъжете и мажете с този ковид! Само бой за вас!
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекарят има кинти за адвокат. Много даже. Семейството на убития няма.
22
6
 
3
 
! Отговори
Пешо Филаделфията преди 2 години
Колега *** какво го душиш удряй с деснячката право в гръкляна и после шут в ташанките! Лигавщини с душене това да не е кечмания.
21
6
 
11
 
! Отговори
аз преди 2 години
Германският работодател е заявил на починалия, че без ваксинация няма да му позволи да работи. Защо не отидоха в Германия да набият този работодател.
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекаря е поставил Ковид вакса и е убил човек. Той е подвел пациент и го е убил. Дано го гледат като углавно престъпление.Производителитее са освободени от отговорност. Защо? БЛС да не плаща адвокат с пари на данъкоплатеца?
19
1
 
15
 
! Отговори
Мислеща преди 2 години
Д-р Люк Монтание , на митинга в Милано, призовава лекарите да не ваксинират с тези отрови, особено децата!!!е https://thebulgariantimes/%d0%9d%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%9b%d1%8e%d0%ba-%d0%9c%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%b2-%d0%98/
18
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да са прекалили тези, които ви бият, но ако не са те съвсем безнаказани ще се почувствате, вие лекарите. Съвсем игнорирахте хипократова клетва, съвест и морал. Тези понятия вече не съществуват в тази професия, а вече не е и професия, а предмет на търговия. Някак трябва да ви се напомни, макар и по неправилния начин.
17
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умрелия, умрял. Много важно. Пазете доктора!
16
6
 
22
 
! Отговори
истината преди 2 години
На семейството на починалия СЛЕД ВАКСИНА, какво ще обясните???? КАКВО ПРАВИТЕ БЕ? СТИГА С ТАЗИ М.Р.ЪСНА ПРОПАГАНДА И С ТОВА НАСИЛИЕ!
15
6
 
4
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
Странна история.*** ги бият демонстративно всеки ден.Това е ежедневие.И там е със записи и сигнали до полиция.Като е Венци Чикагото обаче,че и пари за адвокат събират веднага.Тоест ,някакъв садо мазо елемент виждам у лекарите тук.Как срещу собствените трябва да има правосъдие,а срещу "инопланетяните" в ежедневието им няма?
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи за един бой си търси правата а жената за умрелия си съпруг от къде да, си търси правата
13
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на побойника трябва да се забрани да търси повече лекарска помощ доживот
12
9
 
10
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен10 - следващия път когато те заболи нещо - бегом при авто-тенекеджията! Никакви посещения при личен лекар или при който и да било от представителите на "Бялата Мафия"