Пожар във Варна, има обгазени

Районът е отцепен, а жителите на сградата - евакуирани
Обновена: 18 яну 2022 22:04 | 18 яну 2022 21:41, Петя Славова
7

Пожар горя във варненския квартал "Младост". По първоначална информация има обгазени хора.

Сигналът за пламъците, които са обхванали жилище на седмия етаж в блoк 117, е подаден около 8 часа тази вечер. Огънят се е разраснал и до осмия етаж. Засегнати са поне два апартамента, предава Bulgaria ON AIR.

На място са изпратени няколко пожарни, екипи на Спешна помощ и полицията. Районът е отцепен. Жителите на сградата са евакуирани.По непотвърдена информация в района се е чул и взрив.

Огънят е тръгнал от петия етаж на сградата, засегнал е два апартамента на по-горните етажи.  Пожарът вече е изгасен. Причините за пожара се изясняват, но се предполага, че може да е предизвикан от газова бутилка, предава Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Варнапожаркв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
2
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ИМАМЕ ЕДИН НЕДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ!!! ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ!!!ДА СТЕ ВИДЯЛИ НЯКОГА РАДЕВ ДА Е ВЗЕЛ ОТНОШЕНИЕ ПО ДАДЕН НАЦИОНАЛЕН ВЪПРОС???РАДЕВ Е ЕДНА АМЕРИКАНСКА МИЖИТУРКА!!!ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН И НАРОДА НИ ДА СЕ ОБЕДИНИ!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Хйкккх преди 2 години
Цяла България започна да става като факла
4
1
 
0
 
! Отговори
Хккккххх преди 2 години
Да трябва да има по голям контрол върху всичкоЗащото навсякъде ИЗ България взеха да стават пожариКонтрола върху всичко в България не е на ниво
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май е време за строг контрол на газовите бутилки и уредите, които се използват с тях. Всеки 2 обяснява , че природната газ била много опасна нищо, че налягането в теъбите е десетки пъти по ниско от колкото в газовата бутилка, която същия използва. Която ако гръмне ще разбие и околните апартаменти. За пожара да не говорим.
2
4
 
4
 
! Отговори
Тиоъфйъ преди 2 години
Кмета на Варна е за подмяна
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изгасен е вече, добре, че жертви няма. Предполага се избухнала газова бутилка.