Студ и сняг, ще има и значителна облачност

Максималните температури ще са от -1 до 5 градуса
24 яну 2022 07:49, Елка Василева
7

Много студен се очертава да бъде днешният ден - с минимални температури в страната от минус 6 до 0 градуса, в Добруджа на места може да достигнат до минус 9. Сутринта над страната ще има значителна облачност, по-плътна над западните райони.

Ще превалява сняг, по-интензивно в Западна България. Следобед валежите постепенно ще спират, от запад на изток облаците ще намаляват. Ще се задържи студеното време. Вятърът ще бъде до умерен от североизток със скорост до 40 км/ч.

Максималните температури в населените места ще бъдат от -1 до 5 градуса, в Добруджа - до минус 5, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Във вторник ще бъде мразовито. В сряда се задава нова облачна вълна. От запад на изток снеговалежите ще се усилват. В четвъртък и петък слабо ще се затопи, но валежите от сняг ще бъдат често явление в западните и източните райони.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
ТОПЛОФИКАЦИЯ УДРЯ преди 2 години
УДРЯ ПАРНОТО с ВИСОК СКОК в СМЕТКИТЕ, някои хора ЩЕ УМРАТ ОТ ШОКОВИТЕ СМЕТКИ. Трябва КОЛКОТО СЕ МОЖЕ повече хора да се отказват напълно от топлофикация ескимосите как живеят в кожуси в ледените си иглута и ние можем. Също така ще спестим пари дългове и за държавата за Еко такси и Въглеродни емисии дето плащаме на разни МАЗНИ ТЛЪСТИ БИЗНЕСМЕНИ.
4
0
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Е., Здравейте, хубаво здраво време. Време за път. Да поздравя приятелите в Добруджа.
3
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Taкива синоптички нямаше през 80-те години...
2
0
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
ДА е ТОПЛОТА в ДУИТЕ НИ
1
1
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
навън е за вътре на топло