Множество сигнали в Helpbook за лоши пътища и ремонти

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
Обновена: 31 яну 2022 17:52 | 31 яну 2022 17:30, Анисия Иванова
16

Снимка: Helpbook

Отново получихме множество сигнали в платформата на Helpbook.info относно състоянието на пътища и мостове в страната. В един от тях се съобщава за извършени ремонтни работи преди няколко месеца в местност Ракитника, град Варна. За съжаление улица в района е оставена в крайно неприемливо състояние, която била изградена със собствени средства на живущите.

"Към момента в началото на улицата, където имаше асфалтиран участък е оставена дълбока кална канавка и достъпът към/от главна улица е силно затруднен. Моля да извършите проверка кой е изпълнителят на обекта и да изискате възстановяване на съществуващата настилка", се настоява в сигнала.

В столичния район „Илинден“ се е получило свлачище на канализацията, в резултат, на което настилката на тротоара е в изключително лошо състояние. Вследствие на пропадането е нарушена и настилката на пътното платно, като се е формирала огромна дупка с дълбочина от поне 20 см с изключително опасен ръб, в комбинация с издадена и стърчаща шахта на пътното платно.

За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал. На същия са се отворили огромни дупки, които представляват сериозна опасност от катастрофи, тъй като автомобилите масово навлизат в отсрещното платно, дори при никаква видимост, за да ги избегнат. Въпросът на нашия потребител е дали съществува възможност да се организира частичен ремонт и запълване на дупките.

"Преди време сигнализирах за пропадане на пътната настилка от двете страни на моста и за опасни дървета. Наскоро установих, че дърветата са подкастрени, но дупките са още по-дълбоки и липсва сигнализация за неравности по пътя и ограничение на скоростта на движение. Нима безопасността е за пренебрегване или здравето на пътуващите не е ваша грижа?“, резонно се пита в друг сигнал, изпратен до платформата..

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Глас в пустиня. Те сега имат по-важни работи да вършат фандъкова и компания да окрадат всичко възможно, че ония другите идват да смучат от държавната хранилка. Тия дупки и разрушения не са от вчера. Това е от години тая съсипия.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До азА защо сега Кирил Петков и Румен Радев не направиха този път, кое им попречи?
10
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 2 години
До grindr - прочети статията "За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал" - 10 години ГРОБ правеха пътища!
9
3
 
1
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен9 - Странно, разБойко правеше пътища през последите 10 години...... Колка жалко е да си ГЕРБераст, ревящ за власт!
8
0
 
4
 
! Отговори
Nimand преди 2 години
Поради огромния напредък на нашата държава , власт имащите , взеха решение вечер лампи няма - така дупките ще бъдат незабелязани ! Ще ги гледаме само през деня , ето едно бързо и умно решение :) 30 години , много , много се развихме !!!! След още 20 сме по горите и храстите !!!
7
4
 
6
 
! Отговори
Питев преди 2 години
На Радев другарите да не ни говорят за бъдеще, а трябва да оправят тези нередности.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последните 12 год така се ремонтираше. А сегашните "управляващи" са още по-зле.
5
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Цяла Бг е така?
4
0
 
8
 
! Отговори
Цялата държава преди 2 години
прилича на бомбандирана! Тотален погром! Гнус!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тъй кат гледам пътищата и мостовете са ОК. Само почакайте около 15-20 години, когато само мyprавият контингент остане у кенефо и той ремонтира и строи пътищата, тогава се оплаквайте, ама на кого?
2
0
 
4
 
! Отговори
grindr преди 2 години
Множество сигнали в Helpbook за лоши пътища и ремонти ----- е как лоши ремонти бе, нали уж изчегъртахте ББ и ГЕРБ и вече не се краде бе?
1
1
 
7
 
! Отговори
Екшън е в България преди 2 години
Затова в България се кара само с джип! И по голям по добре. И още по добре да е подготвен като за офроуд експедиция. С железни брони и яки големи гуми. Дори и по новите уж гладки пътища е опасно. Както си караш по гладкото и изведнъж дупка! Или пътя пропаднал, или някой копал за водопровод или кабел, или капак на шахта липсва.... Редовно се случват такива работи. Да не говорим колко народ карат пияни и надрусани и не знаеш кой от къде ще ти изскочи. Трябва да сме подготвени.