Нови протести във Варна в подкрепа на Дом "Младост"

Преди ден започна събарянето на емблематичната сграда с минерална вода
23

Във Варна отново протестираха в подкрепа на Дом "Младост", въпреки че той е почти съборен.

От сдружението в защита на сградата настояват да се запази обществената функция на новия център.

Според тях инвеститорът не е пълноправен собственик на новия Дом, а според преписки на Апелативната прокуратура - той притежава едва 63%.

Вчера започна събарянето на емблематичната сграда с минерална вода, в която се лекуваха хиляди деца.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
късно е чеда преди 2 години
Този район, а и по нагоре беше много приятен за живеене, въпреки че са основно панелки. Аз съм живял в бл142 и от терасата се виждаше дом Младост поляни, детски люлки и лехи цветя тук там. Имаше въздух и простор! Сега на тази поляна има Бриколаж, Лидл, още 100маразина.. паркинг, паркинг, паркинг, още един паркинг, коли, коли, шум, аларми, дюдюткане. Не умеем да създадем приятна среда. Един град не е само небостъргачи и молове, трябват алеи и простор, идете във Валенсия. Има един парк-уникален!
18
0
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
За кво бе, то половината го няма вече
17
1
 
2
 
! Отговори
Бриз преди 2 години
Ало, телевизийката, защо не правите репортаж пред бъдещия стадион на град Варна? Въпроса е риторичен, а отговорът е ясен! Собственикът и инвеститорът на Дом Младост нямат нищо общо с началниците ви и там сте много силни!!!!
16
0
 
3
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До dakotabg//// Ама недейте така,Бажият дар има нужда от специализирана помощ,желателно психиатрична
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най жалкото в тази ситуация е че мястото се превръща в частен комплекс. Не бизнес комплекс, от което могат да се печелят пари а частна кооперация - от това става ясно за ограниченият капацитет на тоя, който се води новия собственик.
14
2
 
18
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
За мен,някога Варна беше най-красивият град на България.Незабравима беше гледката когато се излезне от Варна в посока Златните пясъци.От ляво красива спортна зала,зелени площи трева и цветя,прекрасно поддържани,от дясно зелини лозя с малки бели вили сгушили се в зеленината,а зад тях се ширнало лазурно синьо море и всичко това огряно от ярко слънце.Есенно време симпозиуми в Жолио Кюри,а вечерта купони в заведенията.Сега не ми се мисли каква е станала Варна,но гледам прозорците са зарешетени
13
1
 
21
 
! Отговори
Ризорт енд спа преди 2 години
Намерете общинските съветници, които са го продали и ги линчувайте.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да обясня ба авторката очевидното. Протестите не може да са в подкрепа на нещо, защото по дефиниция представляват неодобрение. Затова се протестира срещу, а не за. Може да се демонстрира в подкрепа, да се проведе митинг и т.н, ясна ви е идеята...
11
13
 
3
 
! Отговори
Дар от БОГ преди 2 години
Аз съм човек с чувства!Аз за да се променя, значи трябва да правя много секс, супер мега яки оргии с поне две или три момичета!Нормален човек съм, но все още се лишавам от много неща, защото никой не иска да ми помогни да се оправя!Хора настройват хора против мен, тва не е нормално!
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата активира структурите. Ще сваля Правителството.
9
9
 
7
 
! Отговори
Дар от сивишният ! преди 2 години
България е скъпоценност!През нея минават всички сезони !България я искат всички !България трябва да спре да бъди ромска турска немска и американска!България трябва да стани българска!Престанете да бъдете промини мозъци, заобичайте ме, аз съм човек с чувства !
8
10
 
6
 
! Отговори
Дар от БОГ преди 2 години
Цяла България трябва да се обедини за мирна и позитивна кауза !Трябва да ме издигните да управлявам България!Аз ви обичам, обичайте се и вие!
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко се е заел с Македонския въпрос. Той ги кани в партията, обещава им лесно да ги вкара в ЕС. Заговорничи срещу българската власт с макетата и предава националните интереси.
6
6
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Киро е зает с македонския въпрос. Ходи им на крака, кани у нас.Нищо че държавата му гори под краката.Утре Киро няма да го има, ще си иде в канада и ние ще сме насред втора Виденова зима
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българският бизнес и българският работонаемател и бизнесмен са хищнически. Имаше 45 години свобода за народа, която свърши и се завърна капитализмът и простащината отпреди 1944 година.
4
5
 
12
 
! Отговори
на ви промяна преди 2 години
Кирето на Фигуранта къде се е скрил, защо не направи и там една проверка?
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Капитализмът е хищнически. Дом Младост е от социализма. Няма басейни и минерална вода за народа и работниците. Там ще се къпят само богаташки семейства в частен басейн...................капитализмът много ви отне, но може и още да отнеме. Отнемането ще продължи и ще се дава само на най-богатите.
2
4
 
17
 
! Отговори
Продължаваме итн преди 2 години
Прословута реплика " Ти си го избра" важи и за Варненци. Вие си го избрахте кмета.
1
2
 
28
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Единствено в България, запомнете, единствено в България може да се събаря сграда в която се лекуват хиляди деца. Това го няма в Африка, Индия или където и да е другаде. Пфу! Заспал народ! Господи, моля те, ожесточи сърцата им и им заповядай да хващат сопите, защото ще изчезнат!