Пребиха самотен възрастен мъж във Врачанско

Извършителите са мъж и жена от същото село
1 фев 2022 13:28, Ния Христова
60
Пребиха самотен възрастен мъж във Врачанско
Снимка: БГНЕС
Самотен възрастен мъж от врачанското село Бързина е бил пребит и ограбен, съобщи bTV. 
 
Извършителите са мъж и жена от същото село. Жената е задържана само след няколко часа, а мъжът се укрива.
 
Двамата проникнали в къщата му през нощта. Заплашили мъжа и го удряли по главата. Принудили го да им даде остатъка от пенсията си - 290 лв. Взели му телефона, както и купони за храна. 
 
Възрастният мъж живее в бедност и е почти сляп.
 
"Това вече не са хора, не е това, което е България, която е от Левски, от Ботев, това са някакви мутанти", коментира потърпевшият Димитър Георгиев. 
 
Съседи споделят, че 78-годишният мъж е бил обирани преди.
 
"Какво нещо е това, да влезнат да го пребият, нямам думи, за триста лева", каза Петър Петров, съсед на Димитър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да позная ли извършителите от кои са? Почеркът е ясен, въпросът е какво прави властта за да реши проблема?Докога?! Колко старци ще бъдат бити, тормозени и даже убивани за и без това жалките си пенсии?Как път един път не пребиха дядото/бабата на някой министър или депутат?
35
2
 
9
 
! Отговори
НЕ ПИТАЙ ,БЕ.... преди 2 години
КУПИ СИ ДЖЕПАНА .....НЕ ЧАКАЙ НА ОНЯ ЧАШКОВ С 19-тте ИМОТА ДА ТЕ СПАСЯВА И ОСВОБОЖДАВА....ЩОТО ТАЯ СВЪРШИ!...НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ...
34
16
 
7
 
! Отговори
възроден буллгарак преди 2 години
Българска класика!! Дали пребитият дъртак се е радвал на "възродителният процес" и е аплодирал Тудор Джифкоф с овации "Всеки роден в българия е българин!" Питам за един приятел.
33
1
 
5
 
! Отговори
Пука ми ... преди 2 години
Имам си тука един пачи крак...който иска да заповеда....ха,ха,хаааааааа...
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно за такива трябва да се върне Белене!
31
3
 
6
 
! Отговори
Ако ще се трудиш... преди 2 години
..купи си джепана , за да си пазиш , плодовете на своя труд!--Ако не те ограбят айдуци...ще те ограбят комунистите /съвсем законно/!!!
30
6
 
7
 
! Отговори
при Рундьо.... преди 2 години
....до края на мандата му , ще стигнеме нивото на населението , като по време на османската власт---във всяко едно отношение!ТОВА ДНЕС Е САМО НАЧАЛОТО!
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си гладен, правиш градина и се трудиш! Егаси ! Не крадеш, а се трудиш!!
28
8
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Щом не искате да имате "ютия" , поне за самозащита....такава ще ви е съдбата!...ЩОМ СТЕ СЕ ОСТАВИЛИ НА АЙДУЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА , КАТО ЧАШКОВ /..с 19-имота.. /ДА ВИ ПАЗИ--НЕМАТЕ ПРАВО , ИЗОБЩО ДА СЕ ЖАЛИТЕ!
27
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е само началота. Глада ще направи бандити и тези които никога не са крали. Опитайте се да не ядете само 2 дни и ще ви питам как ще мислите и действате. Промяната си личи от 100 километра.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демогравската криза е толкова страшна, че ако днес спрат да умират хора, след 100 години популацията на българия ще е само с 5 милиона по голяма!!
25
0
 
13
 
! Отговори
Валяка преди 2 години
Такива "зрънца" не трябва да видят повече бял свят. Това не може да го правят за първи път. Това е установена практика от години. Няколко аналогични случая се проучиха и анализираха. Това е истината. Няма страх от закона, защото на този етап той е вероятностен. Ако действа правилото, както при страни от близкия изток за отрязване ръката на крадеца, рязко ще спаднат кражбите по този брутален начин.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъртната присъда нищо не оправя. Хайде да ти го обясня. След 30 години, даже да не правят престъпления, ромеите ще са повече от нас. Тогава няма проблеми да си отменят смъртното наказание. Няма и проблеми да го приложат спрямо теб. За строги закони реват само тези без трезва мисъл. В едно чисто расово общество нямаше да има нужда от такива закони по този повод. А при нашите съдии и прокурори, не си пожелавай строги закони. Те ще са просто бухалка срещу самия теб.
23
1
 
10
 
! Отговори
Sp преди 2 години
Трябва да се върне смъртната присъда веднага! Щом може да отнемаш живот .....
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът е загубил расовото си самочувствие и трезвия разум. Той вече няма колективни интереси освен чуждопоклоничество като русофилството. Няма нищо против расови смешения, нищо против това децата му да са кафяви. Строго кълне расизма, строго кълне антисемитизма. Реално кълне себе си. Тези случаи в монорасово бяло общество никога нямаше да се случат. Там даже нямаха да знаят за такива неща. Колко десетилетия минаха след 1944, от когато учебниците пишеха за расово равенство? Резултата?
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Палци нагоре ако искате да имате оръжие за самозащита в къщи и на вилата и на село!
20
1
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
И хора се самозапалваха по улиците. И с РПГ-та се стреляха! Или всичко това удобно го забравихте?
19
1
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
И при Боко ханъм имаше всеки ден, на Коледа даже един изтрепа сам цяла рода и се самозастреля с няколко изстрела в главата, преди това луд изтрепа командоси които уж трябваше да го спрат! И терористичен атентат имахме, колко взрива във фабрики за боеприпаси? А по пътищата как се трепаха? А колко ромей безчинстваха, и журналисти избиха и изнасилиха и какви ли не още извращения станаха по време на скъпата ви Боко ханъм, ама масата от тези дела още се влачат от кантора в кантора и осъдени няма!
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОВА ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА- СМЪРТ И РАЗРУХА, ТОЛКОВА УБИЙСТВА И САМОУБИЙСТВА Е НЯМАЛО.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооуууу БХК къде сте вее влечуги безродни?!?! Ромите могат да бият и безчинстват и няА проблем нали?!? А Перата и Динко ги разхождахте по съдилищата, че сложили свински опашки на афганистанските главорези.