17 патици са застреляни в парка Бачиново

Камери са заснели стрелеца, записите са в полицията
22 фев 2022 08:12, Ния Христова
29
17 патици са застреляни в парка Бачиново
Снимка: БГНЕС
17 патици са били застреляни в парка Бачиново в Благоевград, съобщи bTV.
 
Служители на общинското предприятие "Биострой" вчера сутринта са открили застреляни 17 диви патици. Най-вероятно птиците са убити с въздушна пушка.
 
Записите от видеокамери са предадени от полицията, посочи Дейвид Арабаджиев, административен секретар на община Благоевград.
 
"Два пъти е страляно по птиците - единият около 20 ч. вечерта, а след това между 2.30 и 3.30 ч. Това вероятно е един и същи човек", коментира той.
 
"Не мога да проумея как може да се стреля по беззащитни животни", коментира той.
 
"Това, което прави впечатление от записите е, че човекът е спокоен, въпреки че има доста камери в парка. Видно е, че ги е избягнал, но се надявам самоличността му да бъде установена. Вижда се от записите, че спокойно заема поза за стрелба по птиците. Вижда се още походката му, ръста, дрехите, с които е облечен", допълни Дейвид Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Светът ще е едно по-добро място, когато човека го няма!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
На юг от София и въобще цяла Западна България е на ниво ,високо размахват среден пръст!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в някой западни цивилизовани държави за такова деяние се влиза в затвора, а тук дори и за убийство не те вкарват а камо ли за такова нещо. Нищо чудно че се превурнахме в Сомалия на Европа и само се имаме за европейци, а всъщност населението е селско и чалгаджиско с много ниско IQ
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се да не преживее лятото, това заслужават такива като него.
2
4
 
3
 
! Отговори
Томата преди 2 години
Броил е патиците, както аз, броях врабчеята и затва Чичку Шоруш ми напълни торбичката с долари;))) Завалийката, не знае, че и затва трябват връзки;)))
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това са убийства само за удоволствие си е дивотия отвсякъде. Ако е бил много гладен и отстрелял две-три и си ги е отнесъл , ще го приема донякъде, защото немалко животни отстрелват по полето и гората. Въпреки че гладен ловец няма, и там ходят за удоволствие да трепят животни.