Свидетел на боя с камшик над дете: Съблякоха и го удряха

По случая е образувано досъдебно производство
23 фев 2022 10:37, Ния Христова
33
Свидетел на боя с камшик над дете: Съблякоха и го удряха
Снимка: БГНЕС
Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се разиграва в събота следобед. 
 
Едно от децата, станало свидетел на случката, разказва, че той и битото момче тръгнали с колела на разходка. Тогава получили обаждане от приятелка да отидат на стадиона.
 
"Отидохме и видяхме около 20 деца. Алекс започна да ме души, хвърли ме на тревата. Започнахме да се бием", разказа пред Нова тв пострадалият.
 
След това част от децата нападат 11-годишното момче, а другите снимат с телефон.
Още по темата
 
"Казаха му: "Избирай си наказание". Той обаче не отговори. Караха го да прави обиколки и още неща", разказа другото дете.  
 
"Накараха го да се съблече, за да го удрят по гърба", каза още свидетелят.
 
В основата на спора стои мълва, че някои пуши марихуана, твърди приятелят на битото дете. 
 
За агресията между децата сигнализирали от ръководството на училището. Директорът Петър Кираджиийски признава, че е изненадан от поведението на учениците. 
 
"Днес имаше среща от Закрила на детето с потърпевшото дете и родителя. В понеделник от Детска педагогическа стая ще изнесат беседа за агресията", уточни той.
 
По случая е образувано досъдебно производство. Продължават и разпитите на свидетели. С битото дете ще работи психолог.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каквото и да било посегателство срещу личността- физическо, психическо и т.н., трябва да има строги наказания, както е навсякъде в цивилизованите държави! СТРОГИ НАКАЗАНИЯ! А ако някой евентуално се опита да прикрие подобно деяние- по закон се счита за съучастник!!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
госпожата българка казва, че било много просто, че уж бащата говорил така на майката на 5-годишното дете у дома. 50/50 можем да предположим и обратното - майката е казала на бащата цитираната фраза и детето я запомнило.
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детска педагогическа стая щяла изнесе беседа за агресията. Да наредят покрай стената плюшените мечета. Няма как либерстките заклинания да не помогнат.
26
3
 
6
 
! Отговори
отличниците преди 2 години
Предварително се определяха по заслуги на родителите и бяха недостижими...
25
4
 
7
 
! Отговори
имало е и ще има!!!! преди 2 години
Децата на шумкарите посещаваха елитни езикови гимнации с предимство.
24
4
 
2
 
! Отговори
по домовете преди 2 години
изпращаха слаби ученици заедно да се учат с напреднали деца.За една седмица се обираше цялото имущество и покъщнина.Ако се оплачеш на учителя - нямаше да завършиш срока....Гладни ученици изяждаха закуските на децата и бягаха от час. Чакаха пред домовете
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива хулигани и побойници винаги е имало. Какво се правите че преди не е имало? Имаше такива и нормалните деца страдаха от невъзпитаните побойници.
22
1
 
1
 
! Отговори
в класните стаи преди 2 години
Сред учениците се внедряваха доносчици и всичко се научаваше по адрес на дирекцията
21
0
 
16
 
! Отговори
Учител преди 2 години
Забранихте боя като възпитателно средство и ето ви го сега резултата. Едно време децата не смееха да се правят на бабаити, защото знаеха, че има реални наказания. А сегашните ги милвате с перце и те си правят каквото си искат.
20
5
 
2
 
! Отговори
милицията преди 2 години
До през соцаНа улицата спираха и биеха за назидание невинни деца и така сплашваха виновнитеЦял клас се наказваше ако не открият виновника.По домовете учителите проверяваха и винаги гледаха да закачат нещо за училището.
19
4
 
2
 
! Отговори
през соца преди 2 години
Още от ранна детска въздраст сред децата се практикуваше побоя и насилието.ТВУ гара Бойчиновци на практика по 20 души се нахвърляха срущу едно дете.Учителите ползваха показалките си за удряне на децата по черепите им.Сред учениците имаше и безпризорни деца, които вечно налитаха на бой.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изнасяйте, изнасяйте беседи. Те двайсетимата, които са участвали, насърчавали или просто гледали сеир, ей така, от само себе си ще станат хора. С беседи, без никакво родителско и учителско внимание и възпитание. С телефони, да могат да снимат бой, а не с игри, четене и човешко общуване.
17
0
 
15
 
! Отговори
българка преди 2 години
Преди много години в детската градина, в групата на сина ми едно 5-годишно дете казало на госпожата - Затваряй си мръсната човка!Представяте ли си ?!? На 5 години и си позволява да говори така на възрастен, на учител. Откъде е чул това?Ами много просто - бащата говори така на майката у дома ! Полудях - ходих при директорката, направих панаир. НЕ МОЖЕ едно 5-годишно дете да говори така на възрастен и другите деца да слушат, а учитлката да е с вързани ръце.Извикаха родителтие и нещата се промениха
16
0
 
27
 
! Отговори
деградация преди 2 години
Деца от нефункционални семейства където се слуша само чалга и се говори само за пари.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значи, бащата и майката работели, а детето било беззащитно. Та детето отива на училище, което е държавна институция, не в гето, за да има риск от малтретиране. Строги закони и правила трябват и да се спазват!! Май вече вместо психолог, по-добре по един полицай да назначават по училищата.
14
6
 
15
 
! Отговори
майката в чужбина преди 2 години
бащата работи от мрак до мрак естествено че ще го бият децата надушват беззащитните и могат да бъдат много жестоки
13
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви беседи, какви разговори?????, та това са криминални деяния- глоби за родителите и връщане на ТВУтата трябва, строги правила по училищата-да ги изключват, иначе няма оправия и абсолютно никакво замитане на агресията, вече е масово явление под различни форми!! Заради невъзпитани хулигани и агресивни бабаитчета страдат интелигентните и свестни деца, а това е недопустимо!!
12
0
 
17
 
! Отговори
дааа преди 2 години
бития бит,е...ния,е..н.И на никой не му дреме,щото се случва на обикновени деца,а не на мамини синчета от управляващите...
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва наказания за малилетните престъпници , не разговори, кога ще се осъзнаете тези в народното събрание !
10
0
 
22
 
! Отговори
аз преди 2 години
ТВУ?