Предупреждават рибарите: Не влизайте в морето

Постоянно следени морските ни граници заради морските мини
21 мар 2022 10:13, Красимир Ангелов
103
Предупреждават рибарите: Не влизайте в морето
Снимка: БГНЕС

Уведомени са рибарите от двете двете най-големи сдружения у нас – "Черноморски изгрев" и "Асоциация на производителите на рибни продукти БГ Фиш", по възможност да не влизат в морето във връзка с информациите, че известен брой морски мини, поставени на плажа в Одеса, са били отнесени от буря и плуват в Черно море, представлявайки заплаха за плавателните съдове. Това съобщи изпълнителният директор на Изпълнителната дирекция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Христо Панайотов.

Той посочи, че българското правителство взима всички необходими мерки.

Ще бъдат постоянно следени морските ни граници, както и курсовете на всички съдове в акваторията на Черно море.

Умолява се населението в областите Добрич, Варна и Бургас да проявят бдителност. При констатирането на подозрителни сферични обекти във водата или на брега, гражданите се умоляват да сигнализират на телефон 112, апелираха и от ИАРА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Съветска пропаганда
92
3
 
4
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Това е забранено от всички конвенции. Да се слагат мини. Къде е международната общност. Това е грубо нарушение на всички меж. конвенции. Вижте го в ООН. Теченията са към нас . Вижте ги в интернет всичко има
91
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъдете благодарни на украинските фашисти!
90
1
 
8
 
! Отговори
L. преди 2 години
Той сферичния обект не го ли пуснаха онайден от ареста?
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е как ще влизат търговските кораби в нашите пристанища сега?
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оха нашите мутрички с джетовете и силиконките с надутите джуки ще хвърчат на парцали..
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в затворения комплекс в който живея децата на украинците наели апартаменти се държат безобразно.газят ,чупят храсти.декорат.разстения ритат футбол.шумни са и с някакво превъзходсхво че сме им длъжни и си паркират колите в зоните на платените от нас паркоместа без да попитат разрешено ли е!
86
4
 
13
 
! Отговори
Vor преди 2 години
До 90Много интересен коментар - руснаците според теб сами си слагат мините, за д аим е малко по-труден предстоящия десант, иначе би било прекалено лесно.Нашето слугинско правителство го няма за да отправи протестна нота срещу укри-нацитата . Недопустимо е да си минираме, ей така
85
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая какво се оказа че мините са сложени от от най-скъпите хора за българското русофилство руснаците, даже си признаха че броят им е 449. Украйна няма кораби за поставяне на мини.
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре по същия начин неуките сателите на НАТО ще пуснат и атомни бомби. Ей-така, "без да искат". Не стига, че от век тероризират света и грабят, сега тръгнали и държавите, влизащи в същия съюз, да тормозят. Сега собствениците на мините да си ги съберат и да платят обезщетение за щетите, които причиниха,а те още първия ден са много, вкл. пропуснати ползи. Аман от престъпници, от които не се търси отговорност, а се и потупват по рамото за свършените престъпления!
83
2
 
7
 
! Отговори
86, преди 2 години
"Не стига че ни страхуват" - - То няма как "да те страхуват" - няма такава форма на глагола. Страхуваш си се сам. Как не ви научиха сутрин, преди раздаване на опорките, тр о лажът да пишете грамотно поне по едно изречение? Ами да ви го написват барем грамотни хора или да ви го провери редактор, преди да го пуснете.
82
2
 
18
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
Интересно, защо няма протести ? Това не е шега работа, тук може да пострадат много невинни хора. Къде са бюрократите от подкупния Евросъюз , къде са *** на краварите? Да се метат по лодките и да разчистят морето. Определено злото тук е зеленият , него трябва да изправят пред съда в Хага .
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не стига че ни страхуват от сутрин до вечер с изявленията на онова джуде от бункера, а сега и мини са ни пратили! Ми не искам да ме страхуват, искам лятото всеки българин да може да си ваканцува по морето!
80
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнус, тоя зелен гном ни разказа играта ...
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговорност да носят тия държави дето дариха мините на Украйна! Те са виновни за катастрофата която ще съсепе окончателно сезона и лиши от работа стотици хиляди човека.
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееееее, това братата украинци ли ни го изпратиха ... слава Украина?
77
6
 
4
 
! Отговори
До 78 копейкин преди 2 години
Такива като тебе трябва незабавно да се намират и унищожават. С удоволствие бих те разпарчетосал с резачка за дърва
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много го е яд Томата Биков, че не са Руски. Щеше поне 39 пъти да се явиви по телевизиийте и да заклейми злосторниците. А оня кръгли Ал Йо щеше да внесе 9 деклараций в ЕС. Сега трябва да мълчиме.
75
3
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Укритие се оказаха доста тъпо нагло племе.
74
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са хубави красивички минички. Няма как да не са такива след като са заложени от Украйна. Виж ако бяха от Русия щеше да е страшна катастрофа която ликвидира за години напред туризъм и коребоплаване в Черно море. Щяхме спешно да осъдим с много деклараций тия агресори. Сега вземайте цветенца и да посрещнем миничките с музика и танци.