Николай Събев отива в Стара и Нова Загора, ще обсъжда гарите

И в двата града имаше недоволство с ремонта на гаровите комплекси
24 мар 2022 09:38, Красимир Ангелов
11
Николай Събев отива в Стара и Нова Загора, ще обсъжда гарите
Снимка: БГНЕС

По инициатива на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев ще се проведе обществено обсъждане за бъдещето на гаров комплекс Нова Загора, съобщиха от пресцентъра на министерството. Обсъждането ще се проведе на в петък, 25 март, от 12:00 ч.

Министър Събев ще изслуша всички заинтересовани страни, преди да вземе окончателно решение за изпълнението на проекта. Срещата ще се състои в сградата на жп гарата в Нова Загора и е отворена за участие на всички граждани.

По-късно през деня министър Николай Събев ще провери на място и проекта за ремонт на жп гара Стара Загора, който също предизвика множество дискусии и недоволство от местните граждани.

Там той ще се срещне с представители на гражданското общество, заинтересовани от развитието на жп транспорта и с железничари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Досега не е паднала сама няма и да падне скоро, ако някой не я събори.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За приватизация ли е зорът на частния мафиот Еконта. Да я продаде на себе си и да я използва без пари? За каквото и да ви говори Събев, става въпрос за приватизация и пари.
6
11
 
6
 
! Отговори
www преди 2 години
Оставете гарата в Нова Загора като паметник на простотията на този град. Да падне и сама да се разруши. Те и без това там са само роми, може да се върнат да живеят и по пещерите, за по-автентично и запазено културно наследство.
5
2
 
6
 
! Отговори
mery преди 2 години
За някой жители на Стара Загора най- големият проблем на новата гара е цветът. Като са се хванали за този зелен цвят, че бил символ на града. Проектът е комбинация сиво и жълто, и много добре се съчетава с околната среда.
4
1
 
10
 
! Отговори
Андрей преди 2 години
И партия ПП са същите коромпирани ***!Николай Събев защо не пипна с пръст ръководството на Пристанище Варна ЕАД?Така ли се борите с корупцията ПП?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като има недоволство от новото строителство - да се оставят в стария вид, да рухнат ли трябва?
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много самонадеян човек оставки пп
1
2
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Цялата мара втасала...до гарите опряхме.