Мъж загина при инцидент с тунинговано с мотор колело

Той се е ударил в стоманобетонен стълб в Сухиндол
14
Мъж загина при инцидент с тунинговано с мотор колело
Снимка: БГНЕС

Мъж на 47 години е загинал при пътен инцидент с велосипед в Сухиндол, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Сигнал за случая е получен снощи в 21:30 ч.

Изпратеният на мястото екип на полицията е установил, че велосипед с монтиран на него двигател на бензин, управляван от 47-годишен местен жител, движейки се по улица в града, е излязъл от пътното платно, ударил се е в стоманобетонен стълб и е паднал на платното.

Мъжът е откаран в тежко общо състояние и със спукан череп във Великотърновската болница, където по-късно е починал. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя голямата част от българите вече е тунингована. Кой устни и гърди, кой колело. Все да изглеждат "по-така" от това, което всъщност са. Комплекси, комплекси...
6
0
 
6
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Ако го е качил на 200 коня......нема удържанЬе!
5
0
 
9
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 години
То и аз ще си направя едно колело с двигател по някое време, но... но... но.... тези чичко-дядки слагат двигатели на старите си колела, а въобще не обръщат внимание на другите неща - хубави капли, подходящи гуми, нови хубави спирачки, хубав фар... и тя цялата държава така - от тук, от там... накрая купчина с биологична тор.
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитал се да тунингова и стълба, но не е имал достатъчно мозък за това.
3
12
 
10
 
! Отговори
oтСиднейАвстралия преди 2 години
Карал е с голяма скорост и е минал през дупка, мислейки че е в цивилизовзна държава. Поради същата причина много мотористи дават фира
2
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Каръкът е голям кутсуз. Като дете с колелото от 30 метра нацелих гредата на футболна врата возен на рамката от авер. Аз наляво, той надясно и накрая 5 санта гума уцели 5 санта греда!
1
0
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Как пък нацели баш бетонния стълб :)))