Непълнолетни стреляха по деца от Украйна в Свети Влас

По чудо няма пострадали, следи има по стените на фасадата на хотела
8 май 2022 10:50, Петя Славова
313
Непълнолетни стреляха по деца от Украйна в Свети Влас
Снимка: Кадър, Нова тв

Инцидент с бежанци от Украйна в Свети Влас. Непълнолетни стреляха срещу деца, настанени в местен хотел. По фасадата на сградата личат следи от пластмасови сачми, а по чудо няма пострадали при инцидента.

Украинки, които от февруари са настанени в хотелския комплекс, изпратиха видеоклип, в който се вижда как децата стрелят по него. Сградата е в центъра на Свети Влас.

Тук са настанени 7 жени с около 10 деца. "Вчера нашите деца си играли в териотрията на хотела и с тях редом са играли местни деца.", разказва една от майките пред Нова тв. Няколко сачми са попаднали в ръце и крака на бежанските деца.

Майка на едно от украинчето, което е било уцелено, разказва, че синът й е особено изплашен. По думите на украинките между децата не е имало конфликт.

"Нямаше конфликт, просто станало от игра, която е с играчки, които не са предназначени за деца", обясни друг родител. "Децата вече са забравили, синините остават, но за съжаление сачмите можеха да попаднат в очи или в лицето на някои от децата и можеше да има и сериозно пострадали", допълни майка.

На място около 19 часа е пристигнала и полиция, която е била извикана от родител на украинско дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
1
 
! Отговори
Бистра преди 1 година
Коленопреклонно моля да бъда заселена барабар с децата на пълна държавна издръжка в хотел на Св. Влас. Съгласна съм да стрелят по тях с пластмасови топчета.
213
0
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 1 година
Какъв телевизионен отзвук - не е вярно просто!
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като сееш ветрове, жънеш бури.
211
3
 
6
 
! Отговори
България преди 1 година
Иначе имаме достатъчно необработваеми земи защо ни им ги дадем да направят нещо и те не само по 40 лв на ден на човек .Ако е така , нашето семейство сме 3ма по 40 лв на ден (без почивен ден) еми калкулацията е 3600лв за месец без да работим .Извода е в България не работи и взимай 3600 лв , работи 26 дена и взимай 2300 лв .
210
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
започва се .....
209
1
 
12
 
! Отговори
Света се обърка преди 1 година
Да преместим всички украинци настанени в курортите ни в прекрасните ни обезлюдени родопски села ..... след като хилядите русофоби накичили профилите си с украйнски знамена и скандиращи "Слава Украину" НЕ ГИ ИСКАТ в гостоприемните си домове ..... единствения начин да ги опазим от омразата на русофилите е да ги настаним възможно най-далеко от тях - на село в Родопите ... Всички ще са доволни ....
208
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи те си играели децата, ама медиите го представят като нападение от нашите към украинските деца. Айде стига пропаганда!
207
5
 
13
 
! Отговори
Забележете, преди 1 година
Една от спинозните е извикала полиция! В злобата си тия ще ни подпалят чергата, помнете ми думата!
206
1
 
6
 
! Отговори
България преди 1 година
А изглежда майката си познава възпитанието и не и се говори за това хахаха
205
7
 
21
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 1 година
писна ми от спекулации..пунт и пластика....В цяла ЕВРОПА пропищяха от наглостта на украинските бежанци! Продадоха земята си на американците за пари без покритие.Сега ние ли да ги обслужваме и издържаме...не са пострадали от война,а от АЛЧНОСТ .Нямам милост към наглеци и неблагодарници-да ходят при "партньорите"-американци
204
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се конфискуват имотите на всички руснаци по черноморието те са 140 000 и да се дадат на украинските семейства като компенсация.. незабавно
203
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В нашия град децата по цял ден с такива пластмасови топчета се целят, слагат едни очила и се почват, а като някое дете бива улучено се ядосва, но не заради болката а защото отпада от играта! Но това си е за нашите деца.. децата на фaшиcти само с перо трябва да се галят..
202
3
 
24
 
! Отговори
Плачат УКрите преди 1 година
Свикнали да живеят по луксозните хотели сега плачат и реват украинците страхуват се да ни ги преместят в обикновен общежития.
201
5
 
19
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Щом българите страдат в икономическа криза, а украинците си живеят месеци в ЛУСКОЗНИ ХОТЕЛИ каква друга реакция очаквате от българското население останало без пари и затъващо в дългове???
200
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брюксел да помогне за наемите на тез хора! Не може вече 2 месеца в хотел в сънито! Къде го има това?! То е ясно, че нямат шанс да ги приберат на запад щото, който е в България той ще си се върне в Украина след войната, а който ще бяга на запад вече е избягал. И така ние сме единствено с едни разходи напред и без шанс да задържим и накараме да работи това население
199
24
 
14
 
! Отговори
д преди 1 година
копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна
198
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** са националисти, но руски националисти. Говедата трябва да бъдат стегнати и то баш как си треа, време е за решителни мерки срещу руския фашизъм, който вирее в България!
197
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин знае само руската версия на историята, която за съжаление не е вярна.
196
1
 
3
 
! Отговори
До БЪЛГАРИН преди 1 година
Самата истина.
195
25
 
13
 
! Отговори
д преди 1 година
какви фашисти бе калугери, в Украинския парламент няма 1 фашистка партия, къде ви е логиката? -- а да забравих, че не сте завършили 10 клас...