Жена загина при челен сблъсък край Златарица

При катастрофата другият шофьор е със счупен крак
6
Жена загина при челен сблъсък край Златарица
Снимка: БГНЕС

40-годишна жена е загинала тази сутрин при челен сблъсък между два автомобила на пътя между село Мерданя и град Златарица.

Жената е шофирала единия от автомобилите.

Другият водач е със счупен крак, настанен е във великотърновската болница, съобщи БНР, цитирайки Областната дирекция на МВР.

Пътят остава затворен за движение, по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пред мен се удариха. На мястото пътят се изкачва и след това на най-високата точка рязко преминава към равно и спускане. Поради тази причина двата автомобила нямаха видимост един с друг. Виновният водач предприе пълно безумие - да изпревари мен и колата пред мен при непрекъсната линия и липса на видимост. Отгоре излезе жената и плати с живота си тъпотията на един самонадеян тип. Не разполагаха с никакво време за каквато и да било реакция. Цяло чудо е, че не стана по-голямо меле!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно моментно разсейване инавлизане в насрещното.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** едва узъпта петстин конювите дракстери с гуми шеста употреба,а ГТП преминали при дядаото на Митко милиционера, че там не връщат.
2
1
 
5
 
! Отговори
Кой е по-по-най преди 1 година
зад волана
1
1
 
18
 
! Отговори
Как става? преди 1 година
Каква е психологията при тези челни удари? Аз си го представям така : предприема се изпреварване, и двамата се заинатяват, казват Аз пък няма да се отместя и да намаля, на тоя отпред, хак да му е! и в момента, когато е твърде късно, се опитват да избегнат удара в банкета, където приключва житейския им път в купчина ламарини. Поне така си го обяснявам аз