Мъж пропадна в 80-метрова пропаст във Врачанския балкан

Занимавал се с иманярство по първоначална информация
2 авг 2022 19:53, Петя Славова
12
Мъж пропадна в 80-метрова пропаст във Врачанския балкан
Снимка: БГНЕС

Инцидентът във Врачанския балкан след като мъж пропадна в пропаст в района на почивната станция на АЕЦ "Козлодуй". Установява се дали 38-годишният мъж е жив, след като е паднал в 80-метровата пропаст.

По първоначална информация той се е занимавал с иманярство, когато е пропаднал. На място са изпратени екипи на Планинската спасителна служба, допълнителен отряд ще тръгне до минути и от София. Районът е отцепен от полиция, предава Bulgaria ON AIR.

Сигналът за инцидента е подаден от хора, които са били с него на място, но в последствие са избягали. Те са съобщили локацията на пострадалия на органите на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Ти ако някой ден излезеш от паяжинясалата си дупка нейде сред природата,уверявам те ще откриеш че по света има мнооооого урви и дерета!За вас изкуствените нежни маминижендъри всичко трябва да е написано "Опасно"!Като нямате нищо в кратуните си страдайте си!
8
0
 
6
 
! Отговори
SPQR преди 1 година
Казана с алтъните много тежи и го е повлякъл надолу!
7
0
 
6
 
! Отговори
Народен трибун преди 1 година
Който търси намира!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заровеното имане в комплект с алчноста винаги взема кървав курбан.
5
9
 
3
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Защо изобщо има такъв дълбок и необезопасен необозначен ров? Явно защото на комунистите парите са им по-важни от живота на хората им затова и Бг още няма спасителен вертолет. И защо новината не дава информация за състоянието на пострадалия нито кога може да се очаква такава ако няма данни досега. Приличат за новините за терористичните факти на медиите свързани с престъпниците- те не казват нито имената на убийците, нито че мотивите им за терора като радикален престъпен ислям.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . Районът е отцепен от полиция, предава. . . . Тези от днесбг са големи от цепеняци заедно с Петката! Учете български иначе тука в редакцията ще ви отцепят направо!
3
12
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Промяната на Радев до там води - в пропастта.
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе ко стана с каролев?? още ли е в кома или?
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
били с него на място, но в последствие са избягали - с такива приятели не му трябват врагове, ако още е жив човекът. Лакомията и алчността не водят до нищо хубаво.