Двамата шофьори сред загиналите в пътния ад край Гавраилово

Трима са в болница в Сливен в тежко състояние
15
Двамата шофьори сред загиналите в пътния ад край Гавраилово
Снимка: БГНЕС

Двамата шофьори на микробуси са сред загиналите при катастрофата край Гавраилово снощи, съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

Както е известно, тежкият пътен инцидент стана около 17:25 часа на главен път I-6,  километър 377+700, на разклона за село Гавраилово в посока град София.

Още по темата
По първоначални данни товарен автомобил "Фолксваген Транспортер", управляван от водач на 44 години от Горна Оряховица, е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в бус, превозващ пътници - петима души, управляван от водач на 57 години от Сливен.

Вследствие удара автомобилите се възпламеняват.

Загинали са четирима- двамата водачи и двама пътници в буса. Трима са транспортирани до болнично заведение в град Сливен в тежко състояние.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
По-опасния знак от 40 извън града не го махнаха. В отговора на полицията пишеше, че били сформирали специлна комисия за да разгледат моя сигнал, включваща инжинер от АПИ и представител на КАТ и решили че знака от 40 на детелината трябва да остане. Специална комисия така решила. А реално в действителност никой освен мен не се движи там с 40. Дори полицейските коли, които минават оттам ги виждам, че минават с поне 60, 70. В Българя е така, всичко което е на хартия и закон няма връзка с реалността
13
0
 
0
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
До Хасан 12. Лади и москивичи друг път. Миналата година подадох молба до агенцията за пътна безопасност да премахнат два знака от 40 км и да ги направят на 60. И двата знака са извън града и създават опасност като ги спазваш. Аз там карам с 40 и ме изпреварват с голям риск. От агенцията ми отговориха, че са наредили на шефовете на полициите на двата областни града, да разгледат моя сигнал. Получих отговор от началниците на полицията и на двата града. Единия знак го махнаха, другия по опасния не
12
1
 
3
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До Гиб МелсънНе го прави т'ва повече... т'ва 50 е за москвичите и ладите от едно време... намалиш ли извънградско, ако ще и на кръстовище да е до 50-60, ти ставаш по-опасен така... ок спазил си ограничения и псевдозаконът.. реално си направил по-голямо зло и предпоставка за повече ПТП-а с т'ва бавното пълзене.
11
0
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
До до 4Требе ви каа, че в Предбалкана е нящу страшно, насекъде фучат тирове и изпреварват, както им падне. Интересното е, че тировете фучат по старите соц. пътища, а не по магистралите на Бойко;)))
10
1
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
Редно е тези, които не карат бързо да пускат бързащите при първа възможност, но рядко се случва. Редно е и бързащите да спазват ограниченията, но рядко се случва. Но дефиирай нормално. На блвд Сливница ограничението е 50, но всеки кара със 70, а на моста на захарна дори със 100.
9
0
 
17
 
! Отговори
Пп преди 1 година
КАТ е в кома от 89та иначе искат увеличение на заплатите тия безсрамници.
8
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Така ще бъде,докато КАТ не започне да работи.Изисква се всекидневна работа вместо акции.
7
2
 
1
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Наркомани не е имало тоя път предполагам?
6
0
 
17
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Аз по околовръстното си карам с 90. Отзад се свети с дългите на поразия да св мръдна, че някой самозабравил се, дето пътят е на баща ми трябва са мине със самолета със 150. В каква държава живеем ?
5
7
 
5
 
! Отговори
До Укро-бус преди 1 година
Тъкмо гледах снимки на американски Хъмвита в Украйна, руснаците са ги направили на галета... Явно има разлика между това да газиш с тях цивилни в Кабул или да си в прицела на руски Т-80....
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карайте нормално и не се влачете и няма да има рискови изпреварвания.
3
8
 
30
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Днес шофирах извън града. На няколко места имаше ограничени от 50 км. съответно аз карах там с 50 и всички, подчертавам всички шофьори зад мен ме изпреварваха и нито един не се реши да спази ограничението от 50. Полицаи няма никъде. Винету ги научи да мързелуват и да се задействт само ако някой пртестира срещу Винету да го пазят. В останалото време айляк и лайф ис лайф вземат заплати а народа се избива.
2
5
 
21
 
! Отговори
Ghost преди 1 година
До Укро-бус. Не е добра практика да се подиграваш на мъртавци. Най-малкото от суеверие!
1
25
 
5
 
! Отговори
Укро-бус преди 1 година
Прилича на укро-бус ударен от руска бомба )))