Тежка катастрофа на АМ "Тракия": Обърнал се е автобус, пълен с деца

Има множество ранени
Обновена: 14 авг 2022 21:23 | 14 авг 2022 21:00, Нели Христова
153
Тежка катастрофа на АМ "Тракия": Обърнал се е автобус, пълен с деца
Снимка: bg-voice.com

Преди минути автобус, в който са пътували главно деца, се е обърнал на магистрала "Тракия".

Според информация на Dir.bg има множество ранени. Някои деца са в тежко състояние. Пострадал е и водача на автобуса, по информация на МВР е пострадал единият му крайник.

В старозагорската болница екипите очакват 10 деца, съобщиха от УМБАЛ "Стоян Киркович" за Bulgaria ON AIR.

Автобусът е със сръбска регистрация. Децата се прибирали от почивка по нашето черноморие.

Инцидентът е станал в района на 216-ия километър от аутобана в посока София около 20.10 часа.

Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия банкет са изровени.

На място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, а много шофьори са спрели и помагат да бъдат извадени ранените хора от автобуса.

Платната на магистралата са мокри, тъй като малко преди катастрофата в района се изля проливен дъжд.

Движението по АМ "Тракия" е спряно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много болни хора ръсят мозък без да мислят, че вината може да е в автобуса или шофьора. Но така,за надника да плюят щото като осъдят България кой ще плаща? Как може да нямате грам съчувствие?
60
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама преди да плюете баце да знаете, жената от автобуса каза, че шофьорчето дръпнал силно в дясно щото обяснявал нещо на единия пътних. С други думи шофьорска грешка.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А аз искам да вия!!!!!!!!!
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофьора требва да внимава на 100%, особено когато вози деца, но и те се умарят, заспиват понякога, добре че нема смъртни случаи а само уплаха :))
57
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвам се ,че напуснах тая държава и на всеки казвам,че няма да се оправи тая държава,особено когато живееш в друга добре уредена държава си отваряш очите и си даваш сметка колко много се краде у нас,хората са оставени сами да се оправят и никаква грижа.Веднъж преди години се върнах ,поживях 10 години и си бих камшика форевър,грам не съжалявам и глава назад не обръщам ,там е само мъка в очите на хората,а злобата вече е изместила и мъката.Те това от мене.
56
22
 
11
 
! Отговори
Влади преди 1 година
При Бойко тази магистрала щеше да е отремонтирана, а Хемус щеше да е на 2/3 готов. Сега, всеки ден катастрофи на претоварената Тракия, а по другите пътища - дупки. Честита ви промяната, а зимата ще е интересна.
55
11
 
9
 
! Отговори
Бено преди 1 година
Голямо плюене по държавата, ами ако се окаже, че шофьорът е виновен, който е бил длъжен да се съобрази с пътните условия.
54
8
 
14
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Ония нещастни.к Боко Тиква.та е виновен! Такива са му магистралите !
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента жена от пътуващите в автобуса каза, че са били на фестивал в Слънчев бряг.
52
0
 
9
 
! Отговори
Road to Hell преди 1 година
ROAD 66!
51
2
 
20
 
! Отговори
Нфндндне преди 1 година
ЗАТВОРЕТЕ ТАЯ МАГИСТРАЛА НА СМЪРТА ВЕЧЕ!!!
50
1
 
20
 
! Отговори
Седераст преди 1 година
Щях да блъсна отзад един български ТИР, когато реши рязко да влезе в лявата лента, за да избегне голяма бабуна в средната. Когато все пак го изпреварих, ми показваше с ръце вълнички... Участакът между Нова Загора и Сливен. Хубаво е да видим мутрата в затвора, а до него него Кирил /обратното на острото/, Нинова, Доган и други. Стискам палци да няма жертви и пълно възтановяване на ранените!
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е между Нова Загора и Стара Загора. Там асфалтът е лунен пейзаж. Като се комбинира отварителния път с тъпия сръбски манталитет на шофьора се получава трагедия. Дано да няма жертви.
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РадославЗа нас явно двулентовите пътища се водят аутобани :))) Тиквата даде пари на наши фирми, те си ги присвоиха, ако беше дал на германска или холандска фирма, мейби щяхме да имаме магистрали :)))
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 46. Е как ще е ок магистралата? При Чирпан и в двете посоки дясно платно е на бубуни и повече от 80-90 не можеш да вдигнеш. И това ти е един участък от около 20 км, който го изграждаха и кърпиха през 2 години.
46
1
 
15
 
! Отговори
Стискам палци... преди 1 година
.. на пострадалите, дано се размине само с уплаха и леки контузии!
45
7
 
31
 
! Отговори
Бойко чекмеджето преди 1 година
Причината е некачествен асфалт, гладък като стъкло при дъжд. Същата фирма прави и Хаинбоаз. Положението там е същото. С обувки при дъжд не можете да се задържите. Пробите за асфалта са фалшиво одобрени от лабораторията на близък на строителя . По времето на ГЕРБ измамите с пари за пътища сега носят смърт. Толкова години, толкова сигнали, никой не си мръдна пръста . Бойко добре ли спиш ?
44
16
 
9
 
! Отговори
Состин преди 1 година
Бойко е виновен и за това че не сте се научили защо не трябва да си хвърлате фасовете през прозорците на колите
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има закон в България, който забранява деца организирано да се движат нощем в автобуси. Вероятно са бързали да напуснат България преди да настъпи 23 ч.Забранен е автомобилен превоз на групи деца с автобус през деня от 23.00 до 05.00 часа, както и при условия на недостатъчна видимост (мъгла, снеговалеж, дъжд и др.).
42
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ ***,КОЛКО ХОРА СЕ ПРЕБИХА ТАМ??? НАПРАВЕТЕ НЕЩО БЕ,АКО ТРЯБВА ДА ПОЧЕРНЕЕ ОТ ПОЛИЦИЯ ПРЕЗ КИЛОМЕТЪР ,АКО ТРЯБВА ЩЕ ВИКНЕТЕ НЕМЦИТЕ ДА ВИ КАЖАТ И ДА АНАЛИЗИРАТ И ДА СЕ НАПРАВИ КАТО ХОРАТА.ДО КОГА БЕ ,ДО КОГА ЩЕ ЧЕТЕМЕ ТАКИВА НОВИНИ,ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА ,ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ПУСНЕШ ДЕТЕТО ЗА ХЛЯБ ДА НЕ ГО ТРЕСНЕ ТОК ОТ БОРДЮРА НА ТРОТОАРА.АЛО ПАТРИОТИТЕ,МЛЪК И ДУМА ДА НЕ ЧУЯ КОЛКО БИЛО ХУБАВО ТУКА!!!