В поредна катастрофа на АМ "Тракия" загина дете

Лекият автомобил е самокатастрофирал
16 авг 2022 17:30, Нели Христова
43
В поредна катастрофа на АМ "Тракия" загина дете
Снимка: Facebook

Поредна катастрофа се случи на АМ "Тракия". Има загинали, като най-вероятно жертвата е дете.

Инцидентът е блокирал движението при 264 км на магистралата в посока Бургас.

Лек автомобил е самокатастрофирал и се е запалил, съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът за пътен инцидент е подаден малко след 16 часа.  На място са  пожарникари и медици, пътни полицаи регулират движението.

Диана Русинова от Европейския център по пътни политики съобщи в профила си във Facebook, че при катастрофата е загинало и дете. Тя сподели и снимки от инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
До 13-точки преди 1 година
Кви тирове в лявата лента, кви изпреварвания в дясната? Ти за обратно движение ли говориш?
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От бнт: автомобилът е бил със зимни гуми 2007...
37
2
 
9
 
! Отговори
oтСиднейАв$тралия преди 1 година
Нация от съзтезатели и пилоти. Как па веднъж не спечелихме една F1 купа? Що тъй е?
36
0
 
1
 
! Отговори
От 13... преди 1 година
Обърках лентите малко...сори !
35
3
 
8
 
! Отговори
13-точки преди 1 година
То на 264 км може и да е добър асфалта , но самото каране по подобна магистрала е много уморително и тегаво постоянното дебнене кой идва от зад те мори ,караш постоянно на тръни като цяло лявата лента е много зле и е населена със тирове които за да изпревариш влизаш във дясната лента при Фитипалди който може да те отнесе ! Отделно не всеки е подготвен за дълго каране има и заспиване и разсейване и тогава претовареното движение е допълнителна опасност !
34
3
 
12
 
! Отговори
Магистрала - убиец преди 1 година
Сигурна съм, че ако един пилот от Фомула 1 кара по този път, той ще бъде изпреварен от поне 50% от бг шофьорите. И ще е само защото, човекът ще е специалист и веднага ще разбере, че пътят е убиец, с много лоша настилка и карането с повече от 100-110 км /ч напрактика засрашава живота ви
33
1
 
7
 
! Отговори
az преди 1 година
Така е като на всеки *** му дават книжка. И им позволяват да карат 30 годишни таратайки дето се саморазпадат вече. Че на всичко отгоре и дават да сложи и газова, че по-ефектно да гори като реши да си показва майсторлъка. Нали знаете след коя фраза са умряли най-много хора на тоя свят: гледайте сега кво ще направя.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 200 000 000 са потънали по фирми за строутелство на пътища,без да са направили и една копка.Корупцията убива
31
2
 
8
 
! Отговори
До до 13 точки преди 1 година
Моята кола при 140 км постоянна скорост се тормози на магистралата карам със 110 и се боря със тировете които карат със 100 ,не че не мога да карам постоянно със 130 ама си гледам и джоба за съжаление магистралата е претрупана и тировете много пречат ,трябват поне по още две ленти във посока !
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе като пишете, прочетохте ли че е станало на 264км където асфалта е добър. Инфраструктурата им виновна на убийците на пътя! Това е точно преди отбивката за Сливен. Там вълни и дупки няма.
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да намалят скоростта до 120 на магистрала, и извън нея -70. Така е в Норвегия и почти няма изобщо катастрофи. Но за 12 км/ч превишение на скоростта е 260 евро, а ако е над 20 км/ч повече - взимат книжката, пак отиваш на изпит и глобата е 5000 евро. Ако не ги платиш в срок-в затвора. Катастрофите са изключения.
28
5
 
5
 
! Отговори
до 13 точки преди 1 година
Аман от наглеци като тебе. Сигурно си от тия дето карат с 200 при разрешени 140 км/ч в лявата лента и светкат като сватбари. Инфраструктурата му виновна на дърварина!
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е по бойковите бабуни, пропадания и коловози,добре ли ви е? Експертите не го виждат,но те са си там.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътя към Бургас, дясното платно, точно на този участък е УЖАСЕН. Реално не е безопасно да се кара с повече от 80-90 км/ч. Минал съм 3 пъти от там това лято. Гледах да карам възможно най много по лявото платно когато нямаше коли зад мен.
25
3
 
1
 
! Отговори
13--ТОЧКИ преди 1 година
Е приел министъра които са му предложени за да се намалят произшествията ,АЗ пък ще му кажа, че и 113--да приеме нищо няма да промени ,нито полиция е виновна ,нито хора --проблема е калпава и неграмотно строена остарвла инфраструктура АМ Трскив трябва да се чете АНТИ МАГИСТРАЛА ! Другите пътища са ептен АНТИ ! --вие си се правете на експерти Аз съм минал тука по анти пътищата над 2,5милиона километра !
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно прав е Joko. В англия даже колите на автопрестъпниците май ги пращаха на пресата като крайна мярка.
23
2
 
10
 
! Отговори
и да допълня преди 1 година
КАТ никакви ги няма!С какво се занимават тия за мен е неразрешима загадка!
22
4
 
15
 
! Отговори
Joko. преди 1 година
Крайно време е да се смени законът за движение по пътищата и наредбите към него.Използавайте опита н страни като Гърция, Германия, Швеция и която друга си помислите. Сваляне на регистрационни номера, конфискация на автомобила, върза съдебна процедура и др.... Резултат ще има за по-малко от 6 месеца !
21
2
 
8
 
! Отговори
В България е така преди 1 година
Поне десетина пъти съм намалял и спирал заради тарикат.шофьори,дето се хилят като изоглавени и те притискат на пътя!До сега нямам произшествие!
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виновен е Бойко Борисов който увеличи скороста на 140. 99% от ганио не може да се справи при такава скорост и се блъска обръща пали лети в пропасти и тн.