420 новозаразени с ковид за ден

Позитивните тестове са 20 процента
21 авг 2022 11:45, Росен Стойчев
29
420 новозаразени с ковид за ден
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 420, сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата
Направени са 2013 теста, делът на положителните резултати е 20,86 процента.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница са 984 души, от които 52 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 22.
Активните случаи към момента са 16 096.

Излекувани през последното денонощие са 132 души, а общо от началото на пандемията - 1 179 833.

През последните 24 часа са поставени 146 дози ваксина срещу Ковид-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 511 402 дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Пафкайте преди 1 година
тревица и нема да ви фаща к0вида. Откакто пафкам зелената магия, спрях да се разболявам и от грипове и настинки и кво ли не... а бях супер болнав.
22
0
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 1 година
Това ли ти казаха от централата в Русия?
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Същите данни са и от другите държави." ------- ахахааххаха, а нещо да кажеш за excessive death данните, които се наблюдават в най-сиропираните държави? А нещо за "епидемията" от SADS?
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Vako "To в Каннада и Анхлия се отказаха от тази лъжа ннашите последите ковид мохикани." ------ рано е да се твърди, че са се отказали.. има още мегдан за тормоз. Така или иначе там успяха да постигнат целта да натровят населението си и вече берат плодовете. Ние не пожелахме да ни натровят с експерименталната генна терапия, та тормозът ще продължи по-дълго.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трролът вижда, че никой не го е..ва, ама си пише профилактично през час, два.. Това не са нормални коментари към статията, а си е 100% пропаганда..Е не става, не хваща дикиш вече. Българите се събудиха. Пиши си, пиши.
18
3
 
2
 
! Отговори
Един е преди 1 година
Бог Исуса, пази своѝте от труса! гонят ни с игли,спринцоФки, сертификати ,но Не знаят че ний сме тарикати,искат да ни роботизират,в главите ни супер комп. да сърфира , но от това душицата умира! Ще практикуват насочени вълнови лъчения, но от тях БОГ със святий дух ще ни даде лечения! Който лъже за мамона, ще забрави за на Царя трона! :-)
17
2
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Да ви каа най разпространенътъ болест у Бг-то тва е мързелът! Лошуту е ,чи е заразна ! Адин път фане ли тъ трудну са лекува! Ама народнатъ медицина я лекува таа болест могу бръже ! И ефикасну ! С дебела дрянова тояга ! Изпеченъ нъ огъня и посля одялана!
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Втората вълна на неваксинираните продължава да спада. След месец ще започне третата вълна на неваксинираните.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти кога за последно си влизал в болница?!
14
3
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
В България здравеопазването е на ниво опикан кашон. Това е причината болните да излизат от болниците с краката напред.
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние не ви мразим, съжаляваме ви вас, антиваксърБоклуците.
12
6
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Ако в Папуа Нова Гвинея имаше здравеопазване и статистика, сигурно щяха да са същите. А като гледам коментарите, явно сте на ниво Папуа Нова Гвинея, също и Конго и Бургунди. Блажени са нисшите духом.
11
4
 
16
 
! Отговори
do 9 преди 1 година
ваксите спасяват таратанци. ваксинираните са с напълно разрушена имунна система неспособна да образува вече антитела към каквито и да е вируси. за справка английския здравен портал, изследването е на английските власти. бодете се о-вце заблудени
10
4
 
13
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
И в Папуа Нова Гвинея ли са такива данните?
9
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
98% от починалите и лекувани в интензивните в България през последния месец са били НЕваксинирани. Справка -в информационния портал. Повече от ясно е, че ваксините спасяват. Същите данни са и от другите държави.
8
4
 
11
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Алкохол,наркотици,животински секс,КОВИД-!9.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Написах народна песен за ковид:Ковидари чукат на вратата,посрещни ги бабо с тояга по главата,не заслужават почерка с ракия и салата.Строши им ти ребрата.Вчера комшийката цял ден беше с маска и хвана ковид за вчаска Маска аз не нося,и ковид ме не хваща,понеже ковид в маска и тест се изпраща.Минахме и през поредия ковид вариантс на дядо ти стария трабант.Кому изолир бант за да запушим устите на рзи-то,че заради тях българия остана без жито.
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Исландия излязоха резултати от ваксинационните кампании и смешно или не се оказва, че ваксинираните са по-склонни да се разболеят повторно от ковид. Още по-смешното е, че колкото повече бустери си слагаш толкова по-достъпен си за ковида - тези с над 2 дози се разболяват два пъти повече от тези с 1 бустер. Хахаха... Изследването е направено по време на Омикрона. Много поздрави на Лойд Остин и Джо Байдън дето с по 4 бустера са болни през седмица.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип, когато мащабно организирано престъпление приключи успешно, босовете уб.иват дребните участващи рибки, за да няма доказателства. Примери бол. Ружа Игнатова...... Да му мислят пропагандаторите.
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане!