След тежкото ПТП 14-годишно дете е с опасност за живота в "Пирогов"

Продължават да се разследват причините за катастрофата
23 авг 2022 08:40, Петя Славова
21

Причините, довели до тежката катастрофа на пътя Мездра - Ботевград вчера продължава да се разследват. Очаква се днес ще бъдат дадени повече подробности за състоянието на седемте пострадали.

След инцидента в столичната болница "Пирогов" са настанени 2 деца. Едното на 14 години - е с политравма и с опасност за живота, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Детето е на апаратна вентилация. В момента продължава оценката и всички видове интервенции, за да бъде спасен живота му.  Другото на 12 години - също с травма на главата. В "Пирогов" е и 60-годишният шофьор, той е с множество наранявания по цялото тяло.

Четирима души са настанени в Окръжна болница "Св. Анна". Сред тях 54-годишен мъж с политравма, жена на 34 години с контузия на крака и комоцио и 35-годишен мъж с черепно-мозъчна травма и гръбначно-мозъчна травма.

Тежкият пътен инцидент стана малко преди 19:00 ч. в отсечката Новачене - Скравена - Ботевградско, след като джип, в който пътуват 7 души, се удря челно с 15-тонна цистерна, която превозва пропан-бутан. Вследствие на удара и двете превозни средства се обръщат, а джипът пада в крайпътното дере.

Според една от първите работни версии цистерната се е опитала да избегне дупка на пътя и така се е ударила в джипа. Шофьорът на джипа е директорът на Онкологията във Враца - д-р Григор Томов. Семейството му се занимава с дърводобив. Той превозвал работници от Люти Дол към Скравена.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 1 година
Как не умряха всичките в джипа. Има Господ.Точно в този момент а не по рано или късно, цистерната се обръща, за да спре изсичането на един или два камиона живи дървета. *** долни, алчни, безкруполни. Дано следващият път ***
14
0
 
5
 
! Отговори
Кирил Димитров преди 1 година
За начало да му направят проба за алкохол той е винаги пиян!!! Както се казва има господ рано или късно ще си плати за всички злини който е направил!!! Подпалвач на къщи бракониер шеф на дървената мафия!!! Абсолютен престъпник
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не му стига, че е директор , Ами и дърводобив. Бизнесът му законен ли е?
12
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
докторът превозва берачите на дървета до къде я докарахме вместо да сичете книжките тои се търкаля из деретата
11
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 1 година
За тази *** хич не ми е жал. Безполезни, мързеливи и крадливи.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофьорът на джипа е директорът на Онкологията във Враца - д-р Григор Томов. Семейството му се занимава с дърводобив. Той превозвал работници от Люти Дол към Скравена. - четете ли, гледате ли тези *** какво неща правят. Дърводобив? как?
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на регистратора се вижда че цистерната е виновен, но той още не знае че има видео. Този е за затвора, поне 10г
8
7
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Какъв детски труд бе, това са деца на работници там?!
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо да кажете, че макар и от боята това са деца и детския труд е забранен или това няма значение, егати мисирките.
6
3
 
6
 
! Отговори
бааа го преди 1 година
Чичака шАфИор на цистерната е виновен, а най-безцеремонно лъже, че е колата която изхвърли от пътя и това се вижда от клипа даден по ТВ-то сутринта!
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онкодървар мислещ се за бесмъртен, с жип,с непълнолетни работници от бойковия електорат, няма стигане . Най-добрият онколог сред дърварите и най-добрият дървар сред онколозите.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превозвал работници... 12 и 14-годишни деца ли са му работили?
3
11
 
6
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Пътят там е ужасен, нищо не се работи вече година. Струпана техника, която не помръдва. Пътят се вие по временно трасе сред купища пръст. Благодарим на промяната за промяната, ама може ли да си я вземете обратно и да се чупите. Заради вас гинат хора.
2
2
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Значи, иаме две политравми. И остава въпросът, кой от двамата шофьоре е с xoмoтравма
1
1
 
38
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
,,Шофьорът на джипа е директорът на Онкологията във Враца - д-р Григор Томов. Семейството му се занимава с дърводобив. Той превозвал работници от Люти Дол към Скравена."? Питаме - Каква е тази вашата даржава, докторът на болницата да се занимава с дърводобив и ето, стигнахте до тук!?