Наглост: Шофьор с фалшива книжка и номера

120 екипа на КАТ се грижат в цялата страна за нормалния трафик
6 сеп 2022 21:36, Йоана Цонева
15

Неправоспособен водач с фалшива книжка от друга държава беше заловен от полицията.

"През изминалата седмица имахме изключително фрапантен случай на водач, който беше установен, че управлява с табели от друго превозно средство. Самото превозно средство не беше регистрирано. Същият е неправоспособен. Управлява в едногодишен срок от връчване на наказателно постановление за неправоспособност. При проверката представи свидетелство за управление на държава от ЕС, което вчера след направена справка, установихме, че е фалшиво", заяви началникът на отдел "Пътна полиция" - комисар Калоян Драганов пред Bulgaria ON AIR.

Към момента се води досъдебно производство, затова от "Национална полиция" отказаха да дадат повече данни по въпросния фрапантен случай.

В цялата страна полицейското присъствие е засилено, заради очаквания интензивен трафик в края на почивния ден.

Движението на входа на София откъм АМ "Тракия" е интензивно, но за момента не са се образували колони от автомобили. Тапи обаче се образуваха на 42-рия км на АМ "Тракия" в посока Пловдив, където станаха 2 верижни катастрофи.

120 екипа на КАТ се грижат в цялата страна за нормалния трафик. От "Националната полиция" съобщиха за фрапантен случай, при който водач е бил заловен да шофира моторно превозно средство с фалшиви регистрационни табели и фалшива книжка.

"Създадена е организация за насищане на основните пътни артерии с екипи на полицията предимно по метода линеен контрол, така че очакваме активно да подпомагаме прибирането на автомобилите към столицата", уточни Драганов.

Междувременно линейните екипи на полицията извършват по около 9 хил. проверки на автомобили на ден и по 10 хил. на водачи и пътници.

От "Националната полиция" съветват водачите да шофират внимателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Вълчева преди 1 година
А КАК ГО САНКЦИОНИРАХА????И имаше ли изобщо санкции или отново се оказа нечие синче,както винаги се получава в България?!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е обикновен престъпник. Наглост е когато някой убие на пътя и след като го арестуват се измъкне безнаказано.
7
3
 
8
 
! Отговори
Каназирев преди 1 година
яко камери и актове и яки репресии за наркомани и алкохолици
6
0
 
10
 
! Отговори
мда преди 1 година
На фалшива държава - фалшива книжка. Тя книжката не кара колата.
5
1
 
16
 
! Отговори
А преди 1 година
Кво стана със Семерджиев?!?! Вече нищо не се пише, като със 2000 подобни случаи в ***. Докато хората тотално забравят и те така. В нормалните държави, щяха да са забравили, че вече е осъден на 20 години затвор
4
6
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Ex шофьорите ги изкарахте най големите престъпници в държавата!!!А най големите са тези в парламента където съсипаха цял един народ!!!Стига с тоя рекет на пътя нали гледаме европа там без нарушение не те спират!!!Едните бежанци ги настаняваме в лагери тип затвор гонитба по улиците не дай си боже да пострада някой невинен а за другите 5 звездни хотели!!!Съединението прави силата а тука краварите ни направиха политика да сме скарани със всички съседи било то Русия Македония Сърбия или Турция ?
3
1
 
6
 
! Отговори
къстава преди 1 година
тоя що не е уволнен още
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое му е наглото бе колко такива се измъкнаха от правосъдието? Щом за другите може що и за тоя да не може?
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие виждали ли сте последствията/ санкциите за такива? Не е наглост, а закономерност.