Туристи се оплакват от мизерия в 4-звезден хотел на морето

Персоналът не разбирал български, не могли да се оплачат
12 сеп 2022 11:38, Петя Славова
64
Туристи се оплакват от мизерия в 4-звезден хотел на морето
Снимка: Кадър, Нова тв

От мизерни условия в хотел с четири звезди на морето се оплакаха туристи. Споре хората там е имало лоша хигиена, мръсотия и ръжда. Случаят е от курорта Елените.

Ивайло Янков и семейството му – съпругата и двете му деца, се върнали преди дни от района. Хотела, в който нощували, избрали още през април. Когато се нанесли в стаята си, видели, че в банята има мухъл и влага, в стаята имало паяци и паяжини, а на терасата мазилката падала.

Мъжът обяснява, че по прозорците имало паяжини, паяци, дори тоалетните край столовата също били в окаяно състояние. Според него, мястото е било напълно неподдържано.

Янков обясни, че чаршафите не са били сменяни по време на престоя им, кърпите били на третия ден. От хотела обясняват, че твърденията на Ивайло Янков не отговарят на действителността. Управителят на хотела Екатерина Иванова каза, че семейството не е потърсило правата си докато било отседнало там.

Отговорът на туриста е, че единствено на рецепцията имало човек, който разговарял с него на български.

"Персоналът е предимно от украинци, съответно не можехме да се разберем какво искаме", обяснява пред Нова тв разочарованият турист. Сумата, която платили за престоя си, била 1260 лв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има косми и в баните в хотелите ни . Мен затова ме е гнус да се къпя в хотелите ни, като вляза в банята, когато съм в някой хотел наш.
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е в нашите хотели в България навсякъде, стаите не се почистват изобщо, не се сменят чаршафите, има косми в стаите в хотелите. Голяма мизерия е в нашите хотели.
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Елените карат чистачките да проверяват дали си сам в стаята и ако си водиш момиче те карат да плащаш за нощувка. Няма повече да стъпя на това ченгесарско място.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само палатки или къщи за гости в Синеморец.. 15 лева на глава за апартамент с 6 души, безплатна домашно сготвена закуска и ако поръчаш от сутринта и добра вечеря(като количество, брой ястия и качество) за макс. 10 лв. Само че там си поразхождаш 1-2-3-4 км. До плажа,😄.. тъкмо и малко фитнес..
43
0
 
7
 
! Отговори
Я па Я преди 1 година
До АнонименТа приключение ли е да хванеш разстройство или да живееш в мухъл ,това си е мизерия!
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От години това е най- занемареният курорт.
41
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой крив,кой прав не знам,но лично познавам собственик на хотел,който всяко лято ходи за по 1 месец в Гърция на собствена вила!И то каква!?И като стане дума за нашето море и само се усмихва!
40
7
 
15
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Лъжеш...точно генетични изследвания доказаха нищожна примес към нашия ген от турски ген, около 5-8 процента. За 500 г. това е нищо. Лъжец,комунист,путкинист ...
39
7
 
30
 
! Отговори
Почиващ преди 1 година
Докато има мазохисти да ходят на нашето лайморие така ще е. Колко пъти да им се обяснява на тези посетители, че глад и мизерия е тук, а почивката е извън границата.
38
26
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 1 година
Да, точно така става, братя сме с Турците по обясними исторически причини, даже генофонда ни е турски, затова сме си по- мъргавички от другите европейски народи и македонците и сърбите ни наричат татари.
37
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 35 "турският да не е по-близък до българския от украинския?" Турският може и да не е по-близък до българския, но много турци говорят български по обясними исторически причини... И ако имаш проблем все ще намериш някой, който ще каже "оо, аз в България съм отраснал" и ще се отнесе с теб като с брат!
36
0
 
36
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
докато криете имената на хотелите и некачествените стоки така ще бъдетова не е информация а запълване на времето
35
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Персоналът бил от украинци.. :)) Ами така е, като ги взимате на работа! Всички знаят, че украинците не работят!
34
0
 
15
 
! Отговори
Лесно е преди 1 година
Има апликации за хотели с рейтинг. Елените не съществува в TripAdvisor . Значи не се занимавам с тези там
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ас тука живеем на палатКА на пет метра от море-то и К'ВО не се къпем,няма а умрем и ура няма а си счупиМ
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво риве пък тоя, ще кажеш че пада от Марс, не знае ли че в кеннефа клиента има само задължения и никакви права?
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ходете и ми говорете, че трябва подкрепяме българското. Ние подкрепяме, те си пълнят гушите с мизерни заплати които предлагат, мизерни храна и условия. И после ходят по хотели в чужбина на почивка същите тези хотелиери с вашите пари.
30
9
 
4
 
! Отговори
тестКит преди 1 година
Да, лицемерно много, ама ние сме си такива. Не му харесва да не го разбират на български и чужденци да го обслужват, ама половината коментари му давата съвет да ходи в чужбина, за какво му мислите злото на човека, той там ще бъде загубен съвсем.
29
11
 
12
 
! Отговори
МХМ преди 1 година
Ама тоя дето тука не се разбира с хората, къде го пращате на почивки в Испания, Гърция и Турция, той там ще се оплаче, че персонала нищо не разбирал като им говори на български.
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искате почивка, ходете в чужбина. Ако искате приключение, ходете на бг черноморието.