Нови тенденции в пътуванията в чужбина

Коментар на Павлина Илиева
Обновена: 19 окт 2022 12:42 | 19 окт 2022 12:37, Росен Стойчев
8
Нови тенденции в пътуванията в чужбина
Снимка: БГНЕС

Има нови тенденции в пътуванията в чужбина. Туризмът действително се промени, коментира Павлина Илиева, председател на Обединение "Бъдеще за туризъм".

Още по темата


"В момента чартърните полети са предпочитан продукт и има много разнообразни предложения на пазара", каза още Павлина Илиева.

По думите ѝ тази година има повече чартърни дестинации до Турция, Малдиви и Занзибар, които не бяха традиционни до скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
И всичко това е последствие от набедената пандемия. Заключиха хората за повече от година, съкратихте много работници и после реват, че нямат персонал, за полетите. Как да има, хората какво ще ядат- камъни ? Водете се по акъла на фармацефтичната мафия и после пак се чудете какво става.
5
0
 
6
 
! Отговори
Лллл преди 1 година
Не виждам как в бъдеще ще се разчита на точност във връзките на полетите за далечни дестинации . Сега има много закъснения и отменени полети .Да летиш със самолет преди беше атракция . Храна , напитки , красиви стюардеси . Сега е кошмар . Тясно , отврат храна , а кафе и чай под всякаква критика . На късите полети няма дори бонбонче .Ще се задоволим с чартъри за интересни дестинации
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Airbg С години поддържаха цени oт 250- 450 eвро София Малага София. Влязоха райън еър а сега и уиз еър на цени от 60 до 200 евро отиване и връщане. Еър бг са в канала. Експлоатират дестинации докато могат. После са аут
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България ЕАР - Най скапаната компания.. 3 пъти отменят билети. Пи прозвъняване , да попитам билета ще бъде ли актуален, на датата която сте посочили ? Те отговарят : Най вероятно полета няма , да се осъществи и ще ви върнем парите.. Викам тогава защо продавате билети ? Въпросната госпожа дори не можа да ми отговори. Смяхх пълни *** !
2
1
 
5
 
! Отговори
Тиквоний Велики преди 1 година
Ами ще има нови чартърни дестинации разбира се,и е хубаво че е за сметка на вас! Като не познавате парите ще си стойте празни,голи и боси.Тази година криво ляво украинците ви спасиха годината ама за догодина..айде с здраве
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АУУУУУУУУУУУУУУУУ КАКВА НОВИНА ОТ 3 РЕДА , ЕДВА Я ИЗЧЕТОХЗАСЛУЖЕТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ БЕ *** , БЕЗОБРАЗИЕ !