Жена се опитала да отвлече дете на годинка в детски кът в Берковица

Настанена е в психиатрична клиника
28 окт 2022 09:52, Петя Славова
8
Жена се опитала да отвлече дете на годинка в детски кът в Берковица
Снимка: Pexels

Жена се опита да отвлече дете на 1 година и 4 месеца. Това твърди майката на момиченцето. 

Двете били в заведение в центъра на Берковица с детски кът, в близост до общината и полицията. Инцидентът станал около 10.30 сутринта.

"Идваме тук почти всеки ден и никога не е имало проблеми.", разказва майката Анна Иванова. По думите й, детето искало да се качи на една от количките, намиращи се там. От другата страна се приближила непозната, която протегнала ръката си, хванала детето и започнала да го дърпа с думите: "Моля те, моля те, дай ми я".

Анна успяла да издърпа детето си. Изгубили обаче равновесие и паднала с момиченцето. След това непознатата си тръгнала. Намесила се управителката и помогнала на майката.

Анна е подала жалба в полицията. В социалните мрежи много майки са писали, че са разпознали жената.

От прокуратурата и полицията в Монтана работят по случая. Жената, която дърпала детето, е настанена в психиатрична болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Колко преди 1 година
Подвеждащо заглавие, това е постъпка на болен човек, тука го изкарват все едно става въпрос за трафик на хора.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ромеите крадат деца по стара тяхна традиция. Пазете децата си от тях!
3
1
 
3
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
На жинитИ требе да им се даде БЕЗКРАЙНА ВЛАСТ. Цитат от ИК: "всички актове, които водят или Е ВЕРОЯТНО да доведат до физически, сексуални, психологически или икономически увреждания или страдание за жените, включително заплахи за такива актове, принуда или произволно лишаване от свобода независимо дали това се случва в обществения или в личния живот" ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЙ-СТРОГО НАКАЗВАНО, по възможност със затвор и дори смърт! Така че не закачайте жената, че да не увиснете на бесилото!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами така е в България по отношение на хората с психически проблеми. Системата е такава, че и да ги приберат след 6 месеца ги пускат, без значение имат ли подобрение. А някои са опасни. Често засичам като отивам на работа един, който тръгва само след жени и почва да ги псува и обижда, видимо не е добре. Изчезва за няколко месеца и после пак се появява. Явно чакат да заколи някоя жена и да почнат да се вайкат "Ох, какво стана".
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1: С кое ?