Пострадалите при ПТП-то се връщали от състезание в Румъния

Шофьорът с опасност за живота е бил треньор на децата
13 ное 2022 15:42, Петя Славова
20

Бусът, при който пострадаха общо девет души след сблъсък с ТИР, е с хасковска регистрация. Ранените са настанени в болницата във Велико Търново, сред които шест са деца. Шофьорът на буса и 12-годишно дете са с опасност за живота, съобщиха от неврохирургията.

Всички пострадали са се връщали от спортно състезание в Румъния. Децата са от клуб по карате. Сред тях е и Тунджай Тасим, който е станал и европейски шампион, предава Bulgaria ON AIR.

Пострадалият шофьор е и треньор на децата. Той е опериран и е с опасност за живота. Останалите пътници, които са техни родители, са в стабилно състояние, всички са под наблюдение в болницата.

Ремаркето на товарен автомобил с турска регистрация е поднесло, завъртяло се е и в него се е ударил бусът. По неофициална информация ТИР-ът се е движил с превишена скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Родните катеричоци са неспособни да се справят с турската тираджийска напаст.Ако скатават по-малко по бензиностанциите, такива катастрофи ще се случват по-рядко.
13
2
 
3
 
! Отговори
гост преди 1 година
Не е въпроса до злоба и прочие , а до търпението и нервите на хората което е на границата на възможностите. Сега си представете ТИР който трябва да измине растоянието от А до В за определено време . Обаче не по негова вина чака на турската граница над 100км опашка и близо 5 дена , същото е и при нашата граница .И как този водач адекватно и спокойно ще шофира след като знае какво го чака за закъснението особенно ако товара е належащ .
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка седмица пътувам през този проход. Държава няма, полиция въобще... Всички тираджии карат, като обезумели, особено украинските, които си позволяват да карат и с включена сигнализация за специален режим на движение...сигурно защото карат бомби...Карам с 90км/ч, настига ме тир, застава на по малко от метър зад колата и започва да мига... обичайна практика изпреварват без мигачи отново тираджии, за леките автомобили няма да говоря...
11
0
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 1 година
Преди седмица минах от там с един Нисан Серена, натоварен с половин тон сок от круша. Добре, че е голям мотора бензин 2.0 126 к.с. Влекачите, всички без значение от националността, летят като бесни... цистерни с гориво, с втечнен газ - опасни товари... Влиза в обратен завой със скорост над 60-70 и бие спирачки вътре...падна ми шапката. От там минавам относително рядко, но наистина новите и мощни камиони се карат безобразно. Да ме простят колегите и аз съм го работил това амаа.... луда работа.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета коментарите и се чудя, в каква държава живеем. ТИР, движещ се с превишена скорост, поднася и причинява меле!?!Че това утре може да се случи на всеки, който е на пътя Ако ТИРът не е бил с превишена скоростта вероятно нямаше да има ПТП. Спрете с тази злоба или я впрегнете в нещо градивно!
9
1
 
7
 
! Отговори
до Банко преди 1 година
*** си като градинско джудже! И Омир не може да те опише докато Умира от смях!
8
3
 
15
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Блокада за всички турски тирове! Не спряха да избиват хора по нашите улици! Отношението на управляващите е престъпно и трябва да понесат отговорност! Блокирайте ключовите входове за турски тирове убийци!!!
7
2
 
13
 
! Отговори
До ДО преди 1 година
Като ти гледам и чета поста май ти си Тъпун...ер!Със самочувствие
6
21
 
6
 
! Отговори
До преди 1 година
Тъпун...ер.Спортът е вреден за здравето.Още Сенека го е заявил.А през 4 век имп.Теодосий забранява олимпиадите в Римската империя.Полезно е четенето,разходката,но не точно такъв организиран спорт.Уви,глупави родители,влияяещи се се от псевдохристиянското ни,а всъщност езическо общество,наливат ли наливат средства в простотии.Тези ъреньори са истинските безделници.Простаци със самочувствие.
5
3
 
10
 
! Отговори
Асане преди 1 година
До 3- Асане това че треньорът е и шофьор въобще не е изключение .В много от ИНДИВИДУАЛНИТЕ СПОРТОВЕ, с няколко съзтезатели,точно така се практикува !.......Явно си далеч от спорта ,аркадаш!!!
4
0
 
18
 
! Отговори
И до 3 боклук преди 1 година
Който винаги пише първи ,но този път са го изпреварили.Кой да е шофьора след като хората се издържат от едни такси.И какво е виновен треньора в тази ситуация?
3
5
 
14
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 1 година
По голяма глу .пост не можахте ли да напишете бе мушмороци невръстни! Според вас да лежиш на тюфлека в къщи,да блъскаш цял ден по клавиатурата и да дириш кусури е смисъла на жалкият ви животец ли?....
2
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родителите и темса виновни.Глупави и бедни,ама първи дават пари да записват децата при разни спортни шарлатани.И за какво,после им бият шута на запад да се мъчат.
1
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не спряха да лъжат децата с тези езически спортове.Смърт е това,а не спасение!