Разпитват лелята на изчезналия Александър, издирването продължава

Има непотвърдена информация, е детето е в района на хижа "Славей"
13 ное 2022 14:24, Петя Славова
54

Продължава вече второ денонощие издирването край Перник на 12-годишния Александър. Десетки полицаи, планински спасители и доброволци се включиха в претърсването на района, за съжаление - все още неуспешно.

Последната информация е, че детето се намира в района на хижа "Славей", но това все още не е потвърдено.

Семейството отчаяно търси детето, но въпреки че часовете се изнизват тягостно, не губят надежда.

Още по темата

"Търсим, но без резултат. Детето е добре сложено много подвижно, но не говори много, само няколко изречения", сподели пред Bulgaria ON AIR лелята на детето - Елисавета Ваклинова.

Тя е огорчена от коментарите в социалните мрежи относно бащата на детето, което е с аутизъм. И каза, че заради тези изказвания, негови близки са извикани на разпит в полицията, сред тях е и бабата на момчето.

"Как може да се пишат такова неща, бащата е с церебрална парализа, трудно подвижен, грижи се за детето, полага страшни усилия за него", допълни тя.

И днес вълната от съпричастност не стихва. Десетки доброволци излязоха по улиците на Перник с надежда да открият Александър.

"Ние сме офроуд група, ходихме с мотори, с джипове, днес сме с детето и то иска да е съпричастно към тази акция", коментира Юлиян.

Стотици полицаи претърсват Перник и околностите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От прочетеното стигам до извода, че именно този баща се нуждае от социален асистент, за да му помага при отглеждането на детето. То - хиперактивно, бащата - с церебрална парализа. Всички знаем какво означава това. За този човек е повече от трудно да отглежда хиперактивно дете, при това момче. На него трябва да се помага, а не на вреслите, които правиха циркове пред парламента и все им е малко, каквото и да им дадат.