Блъснатото момче в Бузовград остава в критично състояние

То е настанено в окръжната болница в Стара Загора
Обновена: 14 ное 2022 10:33 | 14 ное 2022 10:29, Красимир Ангелов
7
Блъснатото момче в Бузовград остава в критично състояние
Тази сутрин в Бузовград отново се събраха за протест. Снимка: БГНЕС

Критично остава състоянието на 14-годишното момче, което пострада в тежкия пътен инцидент в казанлъшкото село Бузовград, обяви пред БТА проф. Йовчо Йовчев, директор на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора, където детето е настанено.

Момчето е в кома, обясни той.

Още по темата
Както е известно, инцидентът стана на 11 ноември около 17:30 часа в края на селото в посока село Розово. На мястото са се намирали три деца, които са били с велосипеди и са използвали поставен до пътното платно вендинг автомат. В момента, в който са тръгнали обратно към селото, те са видели автомобил, който, по тяхна преценка, се е движил с превишена скорост и който е блъснал стоящото в началото на банкета момче, коментира пред журналисти районният прокурор Таня Димитрова.

Водачът не е спрял, укрил се е и е заловен четири часа по-късно в дома си.

В рамките на днешния ден ще бъде продължено събирането на доказателства, каза окръжният прокурор Дичо Атанасов. "Обвиняемият за тежката катастрофа е заловен и е привлечен към наказателна отговорност в качеството му. В момента е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за 72 часа, предстои утре да бъде внесено искане от наблюдаващия прокурор за вземане на постоянна мярка "задържане под стража", съобщи още той.

Рано тази сутрин жителите на село Бузовград се събраха на протест. Те настояват за справедливост, за промяна в законодателството и изграждане на легнали полицаи в населеното място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... Тия пияндета са за затвора. Поне за година... Малка поправка. На такива и десет години са им малко.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия пияндета са за затвора. Поне за година.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе вие новини истински имате ли? или всичко ви е пропаганда, инциденти и плява?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това заради някакъв на 47 г.,който решил да се прави на друсалка...Спирайте тези наркотици!Засенчихте тийновете по друсане!По-добре вземете пример от тях и отивайте да спортувате вместо да ги газите по пътищата и да им убивате бъдещето!Лекувайте се!Като ви се пие и ви се друса просто не карайте коли!Пробвайте с колело и като сте на 7-мото небе от неадекваност си припадайте там по канафките...
3
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Всичко в България е измама ! Най-големият измамник в Темидата ни е Иван Гешев ! В тази държава животът е измама, НС е измама, цялата държава е една голяма измама, всеки гледа да измами дори и близък....от 2009 г. когато един закоравял рекетьор и измамник от 90-те взема властта се постави началото на имитацията на демокрация и свобода, суверена замълча в послушание и страх и резултата - БЕДНОТИЯ и ПRОСТОТИЯ, чалга до дупка и да живее ЦИGАНИЗАЦИЯТА ! За пrост народ оправия няма !
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА ДЕТЕ БАЩА НЯМАЛИ. ТОЯ БАЩА В КАЗАРМА НЕ Е ЛИ ХОДИЛ АВТОМАТ В РЪКА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАЛ. КВО ЩЕ Я МИСЛИ И ЩЕ ЧАКА СЪДА.
1
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 1 година
Маргилизацията на нацията отдавна е факт. Опсааа животът ти е поп фолк.