Прокуратурата: Колата на кмета на Якоруда е била отклюена

Самият той е бил на задната седалка на автомобила
15 ное 2022 07:20, Петя Славова
41
Прокуратурата: Колата на кмета на Якоруда е била отклюена
Снимка: Bulgaria ON AIR

Колата на кмета на Якоруда е била отключена, когато са открили тялото му, а той е бил на задната седалка. Това съобщи прокуратурата за Bulgaria ON AIR.

Телефонът му е бил прострелян два пъти, съобщиха още от там.

Още по темата


Тялото на кмета на Якоруда бе открито по-рано през деня в автомобил край местността "Трещеник" до града. Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата.

Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, заяви по-рано говорителят на главния прокурор - Сийка Милева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
10
 
! Отговори
Меди дьо ганьоффф преди 1 година
В крайна сметка това е само поредната мъжка секретарка! В дуписе всички са мъжки секретарки, включително и аз .!.
16
1
 
8
 
! Отговори
Самоубил се е преди 1 година
Какво не разбрахте
15
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Диана14 Тук излезе нещо неясно и за самата мен, така че ще се изясня. Става въпрос за откъса "или с желанието на БСП за разкриване на Задкулисието пред лицето на българина"...Тъй като не съм мислела подобно нещо, не знам как точно се е появило там, но ще допусна, че е мое дело и ще се опитам да разбера смисълът..Политиците се страхуват от Задкулисието! Нинова обяви преди време, че точно били искали да махнат Задкулисието и ги свалили от властта! Защо Нинова не разкрие Задкулисието?
14
0
 
9
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
До ДианаЧестно да ви кажа, не ги оплаквайте;))) Кметовете са част от Задкулисието и то съществена част! Досега ми, досега с тях изцяло го потвърждава. Уж местната власт е автономна, може да взема самостоятелни решения в рамките на отделените и от закона правомощия, но преди да вземе дори най-елементарно решение, кмета се допитва до Щуката и чак тогава "да" или "не". Кукли на конци, "личности" без всякакво човешко достойнство!
13
5
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Когато Прокуратурата на потомствения комунистически милиционер Иван Стоименов Гешев ви каже "Добър ден", за всеки случай погледнете дали слънцето не е залязло... В името на актуалната сега "борба с ДПС", могат да кажат или да направят всичко.
12
1
 
4
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Докога? Официално, ДПС разкри, че в България работи и управлява Задкулисие...Ако са убили тези хора на ДПС или са ги довели до самоубийство, твърде вероятно е това да е свързано с този момент или с желанието на БСП за разкриване на Задкулисието пред лицето на българина...Възможно е да са унижили този кмет или да са го заставили да прави нещо, което той или не е приел /и са го убили/ или не е понесъл /и се е самоубил/..Факт е, че това става в момент, когато БСП се натиска за властта..
11
0
 
18
 
! Отговори
Докога? преди 1 година
Някой в тази клоака ще каже ли кой стои зад самоубийствата в кавички на Ахмед Емин и този кмет? Очевидно са изразили намерение да разкрият неща, които не са за разкриване. Бяха от най-близките до Доган хора, а днес по нова на въпрос дали е бил близък с ДПС, репортера измънка, че това е просто един кмет?! Докога един дребен дръндарски татарин ще разиграва нещото, което трудно може да се нарече вече държава?!
10
0
 
18
 
! Отговори
Да уточним преди 1 година
Такива управляват много общини в България. И като сметнете присламчени те към тях и семействата им, плюс бизнес кръговете, които се облажват... Това е нашата гнусна реалност, феодална, за разпределяне на европари.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
авторите: четете си ПОНЕ заглавието!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато станеш твърде алчен животът ти свършва преждевременно. Особено когато се сблъскаш с още по-алчен човек.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ц Ц ц ц такъв добър човек а прострелям, и то в главата. Някой заблуден куршум ще да е бил.
6
8
 
6
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Алекс Дори и да се е самоубил, това не е без причина...А в това срамно политическо време не е чудно причината да е политическа...БСП доста време подрънкваха с оръжия, сега обърнаха другата страна на медала, но мръсотията им въобще не е по-малка..Докато имаме БСП в политическия живот на страната изобщо, никога няма да се освободим от разни интриги, мръсотии и идиотщини - тези хора не знаят нищо друго, за тях политиката е това! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
5
0
 
24
 
! Отговори
Цецо Мен преди 1 година
Хубаво е, че за 2 дни журналистите успяха да разберат дали е била отключване или заключена колата. Браво! Страхотни сте.
4
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Самоубит.
3
16
 
9
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Така, така...Влезе БСП във властта и убийствата започнаха отново...БСП са недостойна партия, готова на всичко за да бъде на власт. Изобщо не се съмнявам, че тук е забъркана БСП атаката на властта..Предателството е висш знак на липса на всякакво достойнство у нас, така че не се очудвам, че нещата потъват все по-надълбоко в мръсотии, убийства, интриганмство и всякакви недостойни удари под кръста на предателите от БСП - те предадоха страната не за да благодетелстваме, а за да се облагодетелстват
2
0
 
21
 
! Отговори
Мене преди 1 година
Този човек след това което прочетох за него , защо е бил още кмет ?
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре е че няма пострадали хора