Нова катастрофа с мигранти: След гонка в Бургас заловиха 6 бежанци

Шофьор на джип е отказал да спре на подадена стоп палка
Обновена: 22 ное 2022 21:15 | 22 ное 2022 20:52, Анисия Иванова
50
Нова катастрофа с мигранти: След гонка в Бургас заловиха 6 бежанци
Снимка: МВР

Отново преследване и катастрофа с мигранти в Бургас. Шофьор на джип е отказал да спре на подадена стоп палка на влизане в Бургас.

Започнало е преследване с полицията из морския град. Шофьорът на няколко пъти се е удрял в автомобили и е навлизал насрещно в еднопосочни улици. В района на ул. "Уилям Гладстон" в Бургас се е ударил в паркиран автомобил съобщи Bulgaria ON AIR.

От преследвания джип полицията е извадила 6 бежанци, по непотвърдена информация от Сирия. Шофьорът е арестуван, той също е чужденец. Мястото на катастрофата е отцепено. Няма сериозно пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Daaaa преди 1 година
Вече става нетърпимо. Явно границата ни е разграден двор и проблема е как да се намери транспорт от границата до София... Редно е да се предприемат крути мерки и да се започне стрелба на пресичащите незаконно иначе няма оправия.
31
4
 
1
 
! Отговори
Бежанец преди 1 година
Върнете Бойко Рашков, при него всичко беше нормално. Ние си минавахме той си купуваше имоти. Кажете да на корупцията.
30
1
 
7
 
! Отговори
Уволнения на турци преди 1 година
Трябва да изхвърлят турското заптите- Халид Аптарман, сложен от Б. Брисов в Четвърто РПУ, в Меден РУдник в Бургас... О такива турски ШПИОНИ започват проблемите.
29
0
 
13
 
! Отговори
Мачкай преди 1 година
Какви мигранти бе ???? Мигрант е българин местещ се от един, в друг град в България..Туй са Ислямски башибозуци- Нашественици...Тия ги УБ.ИВАХМЕ при ОСВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария през 1878 г...Като уб.ият( заст.релят или заколят) такъв арабин, или н.е.г.ър, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария...И НЕ е работа на полицаи да се занимават с такива...А Армията и военните трявба да ги чакат с автомати, калашници и картечница.... и директно да ги застрелват !!!
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радевите управницци забатачват държавата все повече и повече.Народе, СЪБУДИ СЕ! Искай му оставката.
27
0
 
17
 
! Отговори
Не ми е ясно преди 1 година
Ако тези мароканци са тръгнали за Западна Европа, защо минават през Турция и България? За по-напряко ли?
26
0
 
13
 
! Отговори
За да не ни е скучно преди 1 година
Полицията не е извадила от преследвания автомобил 6 бежанци, а е заловила 6 от мароканците, които са изскочили от тази кола и са се разбягали в различни посоки. До онзи ден търсихме Сашко, сега ще гоним мароканци, за да не ни е скучно. Все се намира кой да сътвори проблем, после този проблем става наш!
25
2
 
8
 
! Отговори
КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ..?? преди 1 година
ЗАЛАГАЙТЕ НА БОЙКО....
24
0
 
16
 
! Отговори
Пазете си децата... преди 1 година
и имотите.... Идва нашествие от скакалци и гущери...
23
1
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 1 година
България е напълно готова за Шенген!! Външната граница на ЕС е абсолютно защитена!! И пиле неможе да прехвръкне!!
22
0
 
11
 
! Отговори
До българин преди 1 година
Не е толкова просто. Защо си мислиш, че сърбите ще ги посрещат с локум и кафе? Това е *** тръгнала за по-лесен живот, но никого не ги иска. Нашите, ако ги хванат на браздата, гледат да няма турци на оградата, отварят портата и с по един електрошок отзад ги връщат в Турция. За да минат в Сърбия трябва оттам да не се пази. Сигурен съм, че сърбите по браздата, ано ги покопат ги връщат обратно у нас. Накрая трябва да ги регистрираме тук, а с дъблинското това означава, че са на зачислени на нас.
21
0
 
24
 
! Отговори
Леле преди 1 година
Разграден двор. Нещата излизат извън контрол. Те щом с този капацитет гонят всеки ден някакви, значи тези, които успешно стигат София са стотици на ден.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ползата от оградата по границата е че,далавери са направи два три хотела с парите от оградата,а баце от банкя зареди чемеджетата с пачки и кюлчаци.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е точно, иначе ако не сте разбрали мигранти не се спират с една ограда, защото има изобретение за това наречено стълба, ама то малко хора знат за него.
18
8
 
15
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
По времето на ГЕРБ София беше пълна с мигранти,но никой не ги гонеше.Беше ни страх вечер да замръкнем по улиците,но на твоя Бойко не му пукаше.Затова,най-добре е да млъкнеш и да си затвориш плювалника,че толкова бели които ГЕрБ ни донесе никой преди това не ни е причинявал.
17
5
 
18
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Честита Промяна!
16
0
 
19
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Пращайте армията ,по пътищата и ще се реши проблема с трафикантите ....
15
3
 
25
 
! Отговори
ПРО100СТ НАРОД... преди 1 година
СЛАБА ДЪРЖАВА.......... ПП = ПРО100СТА ПРОМЯНА..!!!
14
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Не знам защо нашите ги гонят толкова в последните месеци. Мигранти през последните 4-5 години винаги са се извозвали от турската граница към София и от там за Сърбия, нито умираха по полицай нито имаше гонки, те си минават транзит. Сега застрашават българското население с влизане в градовете и каране бясно
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато котките ги няма мишките пируват. Властта е слаба и бандитите се разшетаха, пияни и надрусани шофьори хващат ги на кило и все тая. трафикантите мачкат полицаи по улиците.