Сигнали от Helpbook: Разбити тротоари, шахти...

Ако видите проблем, изпратете сигнал в платформата
16 дек 2022 20:30, Анисия Иванова
6
Сигнали от Helpbook: Разбити тротоари, шахти...
Снимка: Helpbook

Снимка: Helpbook

Амортизирани тротоари, разбити капаци на шахти и опасности по пътното платно са реална опасност за хора и автомобили из цялата страна. В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха от район „Младост“ за капак на шахта, част от който се е откъртил и зее голяма дупка. Същият се намира точно на автобусна спирка и е от месеци в това състояние. Според автора на сигнала оттам минават ежедневно много хора и вече има пострадали. Молбата е за съдействие и смяна на въпросния капак.

За подобен проблем ни алармираха и от район „Искър“: "Капак на шахта, който издава силен шум, нарушава спокойствието ни и нашето здраве! Вече повече от година се борим с проблема, но резултати няма постоянно капака е в техническа неизправност - многократно са идвали екипи, но безрезултатно - или отбиват номера, или са технически неграмотни! Моля, да бъде предаден сигналът и да се вземат спешни и адекватни мерки - ситуацията е силно притеснителна! Благодаря! Адресът е бул. "Проф.Цветан Лазаров" 94", пише в сигнала.

Съобщиха ни за пропадане на пътно платно, тротоар и земни маси в Русе. От изпратените снимки се вижда алея, на която настилката е плочки, част от които са се разместили, а други липсват. На друга такава асфалтът е напукан, а на доста места се забелязват неравности и дупки. Придвижването е силно затруднено и особено опасно в тъмните часове на денонощието.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари