Хасковски магистрати събраха 6 600 лева за болни деца

Това стана на благотворителна изложба базар
19 дек 2022 12:35, Красимир Ангелов
22
Хасковски магистрати събраха 6 600 лева за болни деца
Снимка: БГНЕС

Благотворителната коледна изложба базар "От деца за деца“ в сградата на Съдебната палата в Хасково събра 6600 лева. Средствата от дарения ще подпомогнат лечението на две деца от южния областен център -  Георги, на 3 г., и Даниел на 5 г., съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Събраната сума бе разделена поравно за двете деца - съответно по 3300 лева, и внесена още днес по официално обявените банкови сметки.

Инициативата беше в рамките на три последователни дни от 14 до до 16 декември,  организирана съвместно от Окръжен съд – Хасково, Районен съд – Хасково, децата от Арт школа "Дъга", Школата по етнография и история и Клуба по фотография при "Младежки център" - Хасково. С дарение на свои авторски картини в базара се включи и художникът и график Александра Габровска.

При откриването на изложбата, изложени бяха подаръци, украса, картини и фотографии. Тогава административният ръководител на Окръжния съд Миглена Тянкова призова всички да отворим сърцата си и да дарим на малките и техните семейства топлина, светлина и надежда, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари