Кирил Петков: Бъдете здрави и запазете надеждата

Честити Новата година
31 дек 2022 12:05, Росен Стойчев
338
Кирил Петков: Бъдете здрави и запазете надеждата
Снимка: БГНЕС

"Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!" Това пожела на българите през 2023 г. лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Всеки в края на годината има нужда да остане сам със себе си и да си даде равносметка на изминалата година.

Още по темата
Кои грешки е направил? Кои успехи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е помогнал? И да помисли добре за плановете си през следващата година", заявява във видеоклип във Facebook Петков, в който кара сърф.

Той оценява 2022 като година на предизвикателствата.

"Нещо, което не беше толкова забележимо, но беше много позитивно – страхът започна да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да управляват българските граждани", заяви Петков.

"Това не се случи. Страхът започна да отстъпва. Когато той започва да отстъпва, манипулациите спират. А когато манипулациите спират, надеждата идва. Поглеждам към следващата година с много надежда и се надявам, че и вие ще я запазите, защото България може да бъде едно позитивно място, в което всички ние да се гордеем, че сме българи", пожела Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха , явно чекмеджето в Банкя се е открехнало повече за Нова година ! Толкова злоба ,жлъч и безмозъчноcm в този светъл празник ,просто не могат да бъдат безплатни ...
214
0
 
7
 
! Отговори
Ър преди 1 година
Просължаваме измамата
213
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли си в България?Разкарай се
212
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пожелавам на Киро да вкара Тиквата в затвора,тоя път за дълго !!
211
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро като какъв се изявява сега?
210
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛОЙКО.ЗАТВОР
209
5
 
25
 
! Отговори
Пазя надеждата,че преди 1 година
този шарлатанин и клонингите му никога повече няма да са във властта и ще им бъде потърсена отговорност(не клишето политическа,а наказателна отговорност) за всичките им афери и машинации,предизвикали огромни загуби,скъпотия,инфлация,беззакония,лъжи и заблуди.
208
5
 
18
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Киро взе оставените пари за Хемус от лошият Бойко и кредити и увеличи пенсиите саботира инфраструктурата на цяла държава е се разхожда свободно и пак се перчи еее стига вече
207
3
 
10
 
! Отговори
към 233.... преди 1 година
До От менкатегорично те подкрепям...хората се надяваха,че ще е нещо различно...но ,боже,даже предишното изглежда по -разумно в сравнение с тези...Да очакваш нещо хубаво от бандата на Тулупа ....е, не очакваме и не се разочароваме...но когато ти си се представял за почтен и честен, да излъжеш хората боли...я, сиктир от тук и мърви на майната си..
206
20
 
5
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Кирчо не казва това случайно. 2023 г. започва демонтажа на руския тумор от България. След 80 години руско робство България е най-бедната в ЕС и прилича на бунище. Всичко е руини. Вместо да гради Бате Бойко крадеше като за световно.
205
1
 
7
 
! Отговори
Корупцията убива преди 1 година
Когато ваш близък загине на пътя поради лоши пътища, самонадеяни шофьори и мпс за скраб, но перфектни според технически преглед....помнете, че това е само частично следствие на корупцията и,....пак гласувайте по съвест......
204
4
 
18
 
! Отговори
От мен преди 1 година
Ти погуби надеждата на хората, другите си ги знаем какви са, но лошото че и ти не излезе стока.
203
18
 
5
 
! Отговори
Най- смелият премиер преди 1 година
на България, който се противопостави на бг и руската мафия! Браво, момчета, ние възрастните ще помним винаги как ни вдигнахте пенсиите. Онази мутра ги вдигаше по пет лева на година. Трябва всички манипулатори и крадци от ГЕРБ и ДПС да бъдат изгонени от властта.Бог да Ви пази и пълна победа на изборите!!!
202
22
 
7
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Хубаво му викате просто Киро или лъжливия Киро, ама е в пъти по-интелигентен от вожда ви Баце Бойко. В пъти!Много бързо му забравихте на него махленския език и никаквия речник. Всичките ми приятели от компанията са по-богат речник от Баце.Ама нищо - гласувайте си за него. Кралят Слънце ще би избави....пак....
201
3
 
16
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Бай Петко да те прибира някъде. Нямам нужда от твоите пожелания, достатъчно агресия събуди в мен
200
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
богу се молим горещо - нивга таквиз да не срещаме-
199
5
 
15
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
Гешев е зад ъгъла Кире !!! И със сърф неможе му избяга!! Девет милиарда Кире девет!!!!
198
5
 
14
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
Коя надежда бе??! Оная от джемкорп ли??? Или оная с парапета?????! Или може би да ти благодарим за 25 стотинки????? Карай си сърфа и не се занимавай с неща които не разбираш цъ,,,,в,,,,,л
197
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
надежда няма за Бг ти се постара добре за това
196
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 223отлетяха със самолета за Скопие