Велосипедист и шофьор са в болница след катастрофа по пътя Разград – Варна

Колоездачът е употребил алкохол
9
Велосипедист и шофьор са в болница след катастрофа по пътя Разград – Варна
Снимка: БГНЕС

Велосипедист и водач на лек автомобил са в болница след катастрофа по пътя Разград - Варна, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Малко преди 8:00 часа тази сутрин на тел. 112 е подаден сигнал за пътнотранспортно произшествие на главен път Е-70, след мотел "Пътна среща".

Преминаващ е съобщил за паднал на пътното платно велосипедист с рана на главата. Екип на "Спешна помощ" пристига на мястото, за да окаже лекарска помощ на пострадалия колоездач. В същото време ТИР, пътуващ към Варна, намалява скоростта си, виждайки линейката, но движещия се зад него автомобил "Фолксваген Поло" се удря в задната част на камиона.

Пробата на мъжа с колелото за употреба на алкохол е отчела 0,7 промила, съобщава БТА.

Работата по двете пътнотранспортни произшествия продължава, състоянието на двамата пострадали се изяснява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: велосипедистколоездач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Требва да си много надрусан или пиян за фа се забиеш с ПОЛО в ТИР
6
5
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 година
радяла на двойка. Взима се парче от червен плат. Слага се ссаааппууун, козина от куче и козина от котка, слага се зъъърна от черен пипер, слагат се и възли от червен конец. Като се прошепва: "Любовта между Х и У да са топиии като ссаааппппуун, като куче и котка да саа хапятт, като черен пипер да им люти и на възлиии да им става, разделени да станаат!" Зашива се с черен конец, обвива се в черно тиксо и се слага тайно в имота на Х и У.
5
0
 
4
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Кол и вЪже Ще изкарат виновен този, който се е забил в тира. Той действително си е виновен. Този, който е паднал, сам си е виновен ако причината е алкохола. Не пише да го е блъскала кола или камион.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
0,7 е две бири по 500 мл. Нищо не е. Не е причината алкохола в този случай.
3
0
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Спирачния път на един ТИР е доста по-голям,от този на едно ПОЛО.Изисква се доста "талант",за да удариш ТИР с ПОЛО отзад.
2
6
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 година
нещасттие. В малка найлонова чанта се слага восък, взима се черен и червен конец и се връзват на възли. Слага се ключ и катинар, както и паричка от 5 стотинки. Като се прошепва на всяко слагане: "Да саа влачааат, да са сплитат, бедни да са все, да са заключии късмета на Х и У, или само Х, У". Завива се всичко в чантичката и се облепва с тиксо, след което трябва да се постави тайно в имота на лицето Х
1
1
 
6
 
! Отговори
селянин преди 1 година
пълен леш