Домашно Кане Корсо нападна и нахапа жена във Велико Търново

Тя е била оперирана по спешност
50

Домашно куче без намордник от породата Кане Корсо нахапа и прати 39-годишна жена от Велико Търново в болница. Пострадалата е с рана на рамото и е била оперирана по спешност.

В сряда вечерта стопанинът извел кучето си на разходка, когато то се изскубнало от каишката и нападнало женаа, кояо излизала от магазин.

"Доколкото разбрах, жената е излизала от магазина и кучето я е нападнало, било пред магазина. Знам, че е минала през операция, доста е сериозно - рамото й е с травма, пожелавам й скорошно оздравяване", каза Десислава Желева, живуща в района.

Пострадалата е била с дълбока рана. Според съседи стопаните разхождат едрото куче без намордник, въпреки че проявява признаци на агресия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
27
 
! Отговори
Уилям Линч преди 1 година
Затвор за собственика! Иначе няма да се научат такива наглеци!
11
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отглеждането на агресивни породи кучета за домашни любимци трябва да бъде забранено със закон и собствениците да се преглеждат от психолог.
10
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После защо някакви хора им дават филии с антифриз...
9
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази порода куче я притежават тежки комплексари и олли*гоффрени.Като осакати някой човек,Ами аз не знаех,то кучето...
8
4
 
36
 
! Отговори
До Тео преди 1 година
Във Великобритания, ако кучето ти проявява агресия към други кучета ходи с намордник задължително. Покажели агресия към хора се праща на специално обучение, а недай си боже ухапе някой - евтаназия. И това е от незнам кога прието. Кучетата са вече до такава степен селектирани, че сигурно 1 на 10 хил ( ако не и повече ). ще скочи на човек.
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България пич е всичко друго само не и "уредена държава"...Моят син на 13г. пазарува от същия магазин, понякога...Сега ако недай си боже, беше нападнат от тоя пес и кажа какво бих направил с песа и стопанина му вероятно ще понеса по сериозно наказание, отколкото той ще изтърпи за нападението ...
6
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кане Корсо не е за всеки. В България *** и Пульо си взимат породи кучета на които им трябва специално обучение и отношение, само защото са красиви и за престиж. И когато стане белята викат: "ми аз не знаех".
5
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и животните надушват избирателите на 'Добрите' (ПП и ДБ) и знаят, че трябва да ги хапят
4
4
 
41
 
! Отговори
Гласувам преди 1 година
За партия, която евтаназира подобни твари и собствениците им да са с условни присъди и обезщетения с десетки хиляди към жертвара. Аман от кучкари мамка ви.....
3
2
 
31
 
! Отговори
Teo преди 1 година
В уредените държави си плащаш застраховка куче. Не е много, 30-ина евро на година. Но стане ли подобно нещо, в случая ще поеме половината от 5 или 6 цифреното обезщетение, което ще платиш. Не за друго, ами защото животното е било известно с лош характер и без намордник. Другата половина - или даваш кеш, или кредит. В България - ами какво да напрайм - то животното ни хапи, многуни кротку! Ни знам кво му стана. Май стършел го ужили през зимата и за туй!
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената е виновна. Кучето е провокирано, погледнала го е лошо в очите. То е иначе толкова добро, по-добро от човек е. Обича да се.е където намери и да апе деца и жени. Веднага пребийте жената и медал за песа
1
3
 
36
 
! Отговори
Ганчо Гришев преди 1 година
Кучкари винаги тяхните кучета нехапят, не са агресивни, но като стане проблема викат,, Ко да напрааауааа''