Жена загина при катастрофа на пътя между Раднево и Гълъбово

Ударили са се кола и училищен автобус, в който не е имало деца
15 фев 2023 10:35, Красимир Ангелов
5
Жена загина при катастрофа на пътя между Раднево и Гълъбово
Снимка: БГНЕС, архив

Жена на 41 години е загинала при катастрофа рано тази сутрин на пътя между Раднево и Гълъбово, съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Инцидентът е станал малко преди 6:50 часа на разклона за село Трояново, където са се сблъскали лек автомобил и ученически автобус. Загинала е пътувала в лекия автомобил жена на 41 години.

Пострадал е водачът на лекия автомобил, мъж на 66 години, оказва му се медицинска помощ.

Водачът на автобуса е тестван за употреба на алкохол, отчетен е нулев резултат. В автобуса няма пострадали и не са пътували деца.

Движението не е ограничено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До АнонименСъжалявам за загубата ви, но аз лично мога да правя и коментирам каквото си искам... и да, по-добър съм от поне 90% от всички ******** ;)
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Hoqsan , като не си на ясно със ситуацията , защо си позволяваш да коментираш ? Не е виновен шофьора на автомобила , а този на автобуса и защо ти си мислиш , че си по добър от всички ??? На пътя няма застраховани !!! Жената , която почина е моя приятелка и ще те помоля да не се изказваш неподготвен !!!!!
3
14
 
5
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
На 66 години, чичко-дядка... със старите бумърски навици - сечене на завоите, навлизане в насрещното, рискови изпреварвания и т.н... сори, нот сори...
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През това време полицаите вардят на Теца много апетитни торове минават
1
4
 
14
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Кажете причината и кой от водачите е виновен, защото ако е професионалния шофьор, този е за затвора. Обявете резултатите и на другия шофьор за алкохол. Пълно е с пропуски. Нищо конкретно не се разбира