Възрастна жена загина в Казанлък, ударена от кола на пешеходна пътека

Задържан е млад шофьор, пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни
8
Възрастна жена загина в Казанлък, ударена от кола на пешеходна пътека
Снимка: БГНЕС

Пешеходка е починала след пътнотранспортно произшествие в Казанлък, съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Произшествието е настъпило около 19:25 часа снощи в града на розите на кръстовището на бул. "Княз Ал. Батенберг" и ул."Старозагорска".

По първоначална информация то е между лек автомобил "Опел", управляван от 20-годишен водач и пресичаща пътното платно 73-годишна пешеходка. Жената е откарана в болницата в Стара Загора с черепно-мозъчна травма и фрактури по крайниците, където по-късно е починала.

Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, отчетени са отрицателни резултати.

По случая в Районното управление в Казанлък е започнато досъдебно производство. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Там преди 1 година
Мястото е силно осветено,и рома който я блъсна кара доста бързо! Стига с тези коментари ,че бабата е виновна а неговия живот съсипан!
7
5
 
1
 
! Отговори
жалко преди 1 година
Бог да прости жената, но има много пешеходци, които пресичат неправилно, или най-малкото не се оглеждат. Не знаем как е станало, но сега един човек го няма, а на друг живота му е съсипан. Хора, пазете се!
6
0
 
8
 
! Отговори
ами преди 1 година
Присъдата отсега е ясна: млад мъж,няма алкохол и/или наркотици,съдействал за откарване до болница,бъдещето е пред него(най-верочтно студент),много съжалява за случилото си,но станалото станало и....3 до 5 г. условно....Нищо че блъска и убива на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА,за което няма бяла държава по света,която да не те наказва ефективно за причиняване на смърт на пешеходна пътека.Ние тези основни неправди и неЛогични неща да ги премахнем пак е добре,а сме захванали с Т.НАР.РЕФОРМИ,което звучи грандиозно
5
7
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 1 година
До Анонимен,не,мислела е,че господ е българин,но за щастие физичните закони са над него,но не се притеснявай,тая сега ще натовари всичките крадени милиарди на една влакова композиция,дано дай стигне и ще отиде на оня свят да търси по-добър живот,ама такъв рай като в българия няма да намери,куч.ката
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много тежко, жалко за жената. Проблемът е, че от една страна неопитен шофьор, вероятно и карал бързо, защото е младеж. Ама по-тъмно не е като по светло, особено ако нямаш опит. Тъмнината е много коварна за шофиране, особено в градски условия. Отделно и пешеходците тук масово са с черни и тъмни дрехи по тъмно. Няма я културата да има нещо светлоотразително. И като прибавим неосветените пешеходни пътеки, които все още са повече от осветените... Белята е готова. И не случайно ограничението е 50.
3
5
 
12
 
! Отговори
От хората преди 1 година
20 годишен шофьор,а какво ще стане,когато 17 годишните почнат да шофират законно с книжки,както предлагат от ЕС.Явно има хора с малко сиво вещество.То бива лобиране, но чак на такова ниво.Хора,осъзнайти се.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабо бабо що ти требеше да пресичаш късно вечерта? Да не си е мислила че още живурка на бай Тошо у държавата и само некой москвич може да мине на два часа. Бог да я прости светла и памет.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Начинаещите шофьори гледат близко пред колата. Прибавяме и тъмнината и белята готова :(