Глоби след разкопаването на плажа в Равда

Предстои в понеделник да бъдат съставени актове
17

Съставят актове за разкопаването на плажа в Равда. Преди ден в социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как багер копае по плажа в курорта.

Още по темата
На място пристигналите екипи на полицията са установили нарушения. Проверка направиха и от РИОСВ - Бургас.

Предстои в понеделник да бъдат съставени актове и да бъде определен размерът на глобата. Концесионерът на плажната ивица не беше открит за коментар.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: плажРавдаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Дедовия преди 1 година
Пак сензации...Там дюни няма! Има изкуствени буни ,създадени от човек, които способстват за натрупване на пясъка.Всяка зима , поне на два пъти хваща "провеза" и като задуха "острия" , морето си взема пясъка и след няколко седмици си го връща обратно. Аман от пишман еколози и будни граждани, които виждат и познават морето само за 10-20 дни през лятото!Ако плажовете си минат за стопанисване към общините(както си бяха в доброто старо време) всичко ще си дойде на мястото.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроцентове ли са търсили, че не става ясно от статията?
11
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се смея, като някой ме убеждава, че машина може да навреди на купчина пясък. :-) Диги се правят от много години и то не случайно. Това обаче не вълнува умнокасивите, които винаги "знаят" кое е "най-правилно" и редовно се ос**т.
10
2
 
12
 
! Отговори
мак преди 1 година
Хотелче или хотелище планират? Сигурно глобите са смехотворни, а като не намерят концесионера или поръчителя, как контролните органи ще се перчат, че си вършат работа? Въобще, който е започнал да копае явно е сигурен, че ще се отърве, примери бол.
9
4
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Това е един от плажовете на който дори да ми дават пари няма да отида да си карам почивката.
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво ревете все едно някой ще си го кара песъкО на вилата?!?!?! Хората се грижат, като дойдете Юли-Август месец да има къде да си опънете хавлията, а не тогава да врякате "къде е песъкО", щото видиш ли пролетните щормове са го преместили в Турция! Аман от провинциалисти (по Хемингуей)!
7
2
 
14
 
! Отговори
Аййййй.....такива.. преди 1 година
Нарушителите не разбраха ,че не могат да се скрият от камери и хора, но пък знаят , че нищо сериозно няма да им се случи. Затова в БГ-то се краде и лъже. Промяната си е същата. Едно голямо НИЩО.
6
1
 
17
 
! Отговори
То чудо преди 1 година
Не знам дали в Банановите държави такива неща стават? там плажовете им цели... то май сме по-зле от банановите републики...
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво...Държавата си свърши работата .Глобиха престъпниците .А престъпленията свършват ли?....Не.Тогава да си търси е друга държава.Където наказват и престъпниците и престъпленията намаляват.Аз не виждам тук у нас престъпник да плаче,реве и се разкайва.Вдигат купони .Фучът с бясна скорост с колите си. Поздравяват се с полицаите.
4
7
 
16
 
! Отговори
Татко Петко преди 1 година
Бащата на Кирил Петков след като загради плажа Корал протяга сега червени ръчички и към Равда!
3
1
 
9
 
! Отговори
Дааа преди 1 година
Правят хората място за новият НАПЛИВ от туристи , понеже сегашната ивица е малка и не може да ги поеме !
2
3
 
15
 
! Отговори
Даааа преди 1 година
Мали от 35г. спргахте мантрата , че " Държавата е ЛОШ стопанин ..." - Така си е , Когато народа е *** и АЛЧЕН всеки може да си КОПАЕ където си иска ! Има си "БИЗНЕСМЕНА" достатъчно пари , има си багери , има достатъчно ПОДКУПНИ и ПРОДАЖНИ ЧИНОВНИЦИ по общини и институции , които за няколко хиледарки ще му издадат и нов акт за раждане ако иска - Дотук всичко е ясно , а другото си е технически въпрос и хамалогия , за която също има достатъчно *** !
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор и тежък физически труд и отнемане на Концесията !Глобите не вършат работа !!!!