Глутница кучета нападнаха и убиха жена в Долна Оряховица

Трагедията се е разиграла тази сутрин
30 мар 2023 11:35, Александър Попов
174
Глутница кучета нападнаха и убиха жена в Долна Оряховица
Снимка: БГНЕС, архив

Трагичен инцидент се е разиграл тази сутрин в Долна Оряховица.

Жена е починала, след като е била нападната от глутница кучета, съобщава Нова тв. Животните са били поне 10.

Жертвата е отивала на работа, тя е починала на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миличките кученца. Сега умствено увредените от околните блокове, които ги хранят, ще ги укрият като партизани, да не би някой да им направи нещо. Кучето -свещено животно на българина. Нападали са ме улични кучета, никой не мръдва, но ако почна да се отбранявам, отвсякъде изникват психари и почват да ме убеждават колко добро е кученцето и да не му правя нищо. Страшно откачане. А коментарът ми беше изтрит, понеже какво? Обиждам откачалките, които създават условия за глутници хищници в градовете?
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 34 - Ами той, затова така приказва. Кучетата действат като вълци - нападат най-дребното взможно и то, ако са в голям съотношение. Ако си сто и кусур кила льохман, даже и да си просто дебел, животното решава, че рискът не си струва и търси друга жертва.
32
5
 
41
 
! Отговори
да питам преди 1 година
нали преди няколко дни имаше протест на защитниците на кучета , къде са сега тия същите ??? на времето проблема го решаваха ловджиите .
31
4
 
46
 
! Отговори
ужас и срам преди 1 година
Как може да се случи такова нещо ! Да умре жена на 40 г. убита от голяма глутница агресивни кучета. Оставка, съд и кръвнина на кмета, който не си е свършил най-важната работа- сигурност за гражданите. Срам и позор. Горката жена и семейството й- да си отиде така нелепо с толкова страх и страдания. Около вилата ни се случва да обикалят такива глутници. Не искам такава съдба и още днес ще им оставя вкусна храничка.
30
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се казва - кучетата ни яли. Няма държава. Не трябва да има бездомни кучета.
29
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас бог да прости жената,да тръгнеш за работа и да те разкъсат кучета,само в Бантускотия може да стане това!
28
4
 
24
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Кучетата не стават сами бездомни. *** след като му писне да гледа животни, или куката му роди ги качва в кашон и ги хвърля някъде. В белите държави, ако някой си изхвърли домашния любимец го чака солена глоба.
27
5
 
24
 
! Отговори
гретхен тумбакберг преди 1 година
Не закачайте животните те са наши приятели . Ето от любов изпратили жената към един по добър свят където няма кирчовци,кокорчовци ,тиквуни и прочие. Просто трябва да се приучат вместо по малки места да обикалят народното събрание където е обилната и тлъста софра и ще ръфат на воля .
26
1
 
23
 
! Отговори
пена преди 1 година
Само да добавя, кмета на Долна Оряховица е то ДБ...
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41 - Кажи го на роднините и приятелите на убитата жена ...
24
1
 
34
 
! Отговори
мак преди 1 година
Който отговаря за бездомни кучета и прибирането им от улиците да понесе последствия. Ще го намерите настанен удобно в някое кабинетче в общината. Съд до дупка.
23
17
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
"Трябва храненето на бездомни кучета да се криминализира." ______ Не, трябва да се криминализира изоставянето на домашни "любимци" и изхвърлянето на поколението им на улицата. Ако това стане и има ефективни наказания, няма да има бездомни животни. А тези, убили жената, очевидно са били гладни и сами са се погрижили за прехраната си.
22
1
 
33
 
! Отговори
AI преди 1 година
Пълен фалит. Държава, институции, министерства, общини. И не на последно място - безаберието гражданско. Срам и позор.
21
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пушка и до последното пce! A после променяме коренно правилата! Не сме в някоя пустиня, 1000 години преди новата ера, че да ни е страх от диви кучета!
20
5
 
31
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Липсва елементарна култура, образование и информация. На село кучетата се развъждат като зайци. Никой не ги кастрира. Никой не ги ваксинира. Те дори не са и чували тези думи. Като родят, изхвърлят кутретата... което оцелее, оцелее. Как, мислите се развъждат тези глутници по селата?!?
19
1
 
39
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Нещата може да се оправят много лесно - ако бездомни кучета нападнат доказано човек - глоба за общината 10 000 лева при нападение за нанесени неимуществени вреди, още 10 000 лева ако има лека телесна повреда, 100 000 при средна, като половината отиват за жертвата, 500 000 при тежка телесна повреда - 80% за жертвата и 1 000 000 при см.. да не продължавам, че ще излязат звездички, като 90% при родствениците на жертвата! Тогава всички кучета ще изчезнат мистериозно!
18
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас!Защо има бездомни кучета по улиците?Я защитниците на животни да вземат да ги приберат за да не убиват хора!
17
8
 
7
 
! Отговори
до Сту преди 1 година
...тия кучета да не са умножавали с теб, че да знаеш от колко години са там? Хахаха. П*рост си като конструкция на сламка, или с една дума: Петковец.
16
4
 
54
 
! Отговори
урко преди 1 година
Така е като в БГ всякакви твари - гръбначни , птици, червеи и т.н. са защитени от закона - също както и бандитите имат права повече от обикновения човек. Както песовете , така и бандитите могат да тормозят трудовия човек , да го яде , да го краде , да го бие - и резултата е , че агресора е защитен по невероятен начин от ЕС - правото , от разни там Директиви и Регламенти , от вътрешното законодателство, 150 адвоката скачат по всички ТВ да грачат в защита на агресора - това н чака
15
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен ужас! Много жалко, че не е имало хора наоколо да помогнат :(