Двама пострадали при катастрофа в Прохода на Републиката

Инцидентът е станал край Килифарево
11 апр 2023 11:16, Красимир Ангелов
3
Двама пострадали при катастрофа в Прохода на Републиката
Снимка: БГНЕС

Двама души са пострадали при катастрофа в Прохода на Републиката край град Килифарево, съобщава БНР.

Заради инцидента временно е затворено движението в прохода в района на околовръстния път на Килифарево. Екипи на полицията пренасочват леките автомобили през Прохода Шипка, товарните изчакват на място.

Ударили са се лек и товарен автомобил.

Пострадали са мъж и жена, пътували в леката кола, съобщиха от полицията във Велико Търново. На този етап няма повече информация за състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Анонимен 2 Да фаровете спасяват животи на производителите на крушки, собствениците на бензиностанции, автосервизите. Колкото повече пари имат по добре. Парите спасяват животи доста пъти. Убитите не важни, важно е че така правят на Скандинавския Полуостров с мантрата, че така правели в цялата "ГЕРМАНО - АМЕРИКАНСКА КОЛОНИАЛНА ИМПЕРИЯ", наречена ЕС.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В този район рядко минава ден без катастрофи. Само от началото на годината до сега са станали десетки катастрофи в които има и жертви. От както караме на фарове катастрофите се удесеториха а уж фаровете щяха да ни спасяват живота. Не не ни спасяват живота но пък напълнихме джобовете на акумулаторжиите алтернаторжиите и крушкарите. Лобистите ни уредиха допълнителни харчове.
1
0
 
4
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Отново никаква информация по случая. Как така просто са се ударили? Кажете причината за инцидента и пробите за алкохол. Каква е била настилката? Крайно не доизпипана публикация.