Бус с ученици с два инцидента за два дни

Шофьорът ще бъде освободен
26 апр 2023 09:27, Стела Стоянова
8
Бус с ученици с два инцидента за два дни
Снимка БГНЕС

В два поредни дни шофьор на училищен автобус изправи на нокти деца и родителите им, сигнализираха зрители на bTV. Като по чудо и двата инцидента се разминали без пострадали. Случаите са от велинградското село Абланица.

На кадрите се вижда как превозното средство, пълно с деца, се удря в страничните стълбове на училището. Ден по-късно пък шофьорът слязъл от автобуса, без да дръпне ръчната спирачка и машината, отново пълна с ученици, е потеглила по шосето, разказват родителите.

След инцидентите децата ни плачат и не искат да ходят на училище с буса, твърдят те. От учебното заведение обясниха, че шофьорът е подал изрядни документи за обявената позиция и е бил единственият кандидат. Водачът е пенсионер, уточняват от училището.

След инцидентите той ще бъде освободен и ще се обяви свободна позиция за мястото. Теренът е труден за шофиране, а в буса се возят около 26 деца всеки ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Те хубаво ще обявят свободна позиция,но този е бил единствения кандидат.Явно друг водач с D кат. в района няма.
6
0
 
2
 
! Отговори
Мирослав преди 1 година
И при нас в градският транспорт във Сливен повечето шофьори са пенсионери и със ТЕЛК ама управителя такива търси защото не протестират за заплати. Колко инцидента имаме и какво - нищо .
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е Недко Илиев от градския транспорт.
4
0
 
2
 
! Отговори
До преди 1 година
Коментар 2,прав си ,в община Тервел област Добрич, шофьор на автобус училищен болен от неизличима болест,ходи на химиотерапия с кмета на община Тервел,е шофьор на такъв автобус.питам може ли такова лице да бъде на тая работа.утре родителите ще плачем .
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дам, като на оня, дето асфалтът му бил виновен и затри сумати народ... Нищо, че влязъл в завоя с двойна на максимално допустимата скорост.
2
0
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Това е вилаета на ДПС :)))
1
4
 
6
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Този шофьор да го хванат родителите и да си разчистят сметките с него. Законите очевидно не работят. За да заработят, трябва първо народа сам да поеме щафетата в свои ръце.