Мъж плати за Зелена зона и му вдигнаха колата

Обяснение за станалото
4 май 2023 11:03, Росен Стойчев
46
Мъж плати за Зелена зона и му вдигнаха колата
Снимка: БГНЕС

 Да заплатиш паркиране в „Зелена зона” и да не намериш колата си, когато се върнеш. Това се случило на мъж от София преди дни, предаде Нова.

Оказало се, че автомобилът му бил вдигнат от „паяк” и принудително преместен на наказателен паркинг.

Още по темата
Причината – „Зелената зона” се оказала само 2 метра. По думите на Венелин Манев това е абсурд.

Около 17 часа в неделя мъжът паркирал колата си. Като се върнал – нея я нямало. Попитал охранител в близост, който казал, че „паяк” я е вдигнал. Венелин си хванал такси, платил 62 лв., за да му бъде освободена колата, 20 лв. фиш и 15 лева за такси.

„Цялата сметка ми излезе 95 лв., но за мен това е абсолютно недоразумение, защото е касичка”, коментира мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нищо не разбрах от написаното.
42
0
 
4
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 11 месеца
Топ новина!нямо що.
41
3
 
6
 
! Отговори
до 37 преди 11 месеца
Баце, ти щом си десето поколение софеанец, значи си жив сеуенин. Я сме илядно поколение софеанец! Имаме мезонет на попа още откога беха неандерталците тука. Молем ти се, бегай си на село!
40
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Моята ми е вдигнаха от паркинга пред блока, в който живея. При това от преди повече от 10 г. Освен това, наглеците от общината искат да им плащам данък. А пък, аз дори не знам къде е тя сега. Нямам никакво намерение да плащам на тези, които ми я откраднаха. Да си го плащат данъка, тези които я вдигнаха. Доколкото знам, повечето от паяците са на общински фирми. Честита 2023 г.
39
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така е, като всичко живо тръгна и до тоалетната с автомобил.
38
3
 
12
 
! Отговори
Абсурд преди 11 месеца
Ако ми намерите кола до 2 метра, не знам какъв ще стана. Дори трабантчето едно време беше 3,40 метра. За Столична община обаче явно има такива коли...
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е, София се пренасели. Пълно е с интелектуалци.
36
2
 
11
 
! Отговори
резил преди 11 месеца
Човекът не може да чете знаци, гледах го сутринта по ТВ. Не знам с какъв акъл блокираш двупосочна улица, където само твоята кола е паркирала от едната страна на улицата, а всички останали - от другата. Има си знак B27 като слънце грее и той е паркирал директно след него. Не знам какво друго е очаквал да му се случи в центъра на София.
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докато не започнете да ги кютечите ще ви правят на луди. Най мее яд когато сеяндури вдигнат колата. До вчера доили бика а днес доят нас дето сме десето поколение софиянци.
34
3
 
15
 
! Отговори
интересно преди 11 месеца
В неделя няма зона - нито синя, нито зелена....
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 1 - "а съм бил изписал номера на колата с латински букви!" Ами гледайте какво пише на знаците за синя зона ,има пример как се пише и как не се пише номера на автомобила ! Това че ,не четете внимателно указанията ,не ви оневинява .
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
свещи да си купят с тия пари
31
0
 
5
 
! Отговори
До rm преди 11 месеца
Зависи след колко време си я взел, че там цъкат на час, с фиша за неправилно паркиране излиза към 100 кинта, ама ако не са на кеф и ти нашият фиш за 200 е лошо
30
5
 
14
 
! Отговори
коко преди 11 месеца
Лека корекция че събота и неделя няма синя зона - ВЪВ ВАРНА Е И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ПРИ ВАС
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кога ще започнат да глобяват и да взимат колите на наглеците които блокират цели ленти на булеварди понеже са слезли само за 5 мин. за кафе на аварийки? Спират, правят проверка дали наистина са аварирали и ги глобяват, ушевите изобщо какво работят?
28
1
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 11 месеца
Грешка за цената, исках да пиша 50 кинта, иначе паркинги от парите за зоната, сега имаш пълни улици с колите на местни със стикери, даже не стигат за всички местата, и евтина зона, логиката е скъпа зона и евтин паркинг за местните
27
3
 
6
 
! Отговори
Карлос Сайнц преди 11 месеца
На една от пресечките с бул. Витоша близо до Южния парк е.Този е балъчор и е спрял там, където не трябва.Отделно в неделя зона няма!
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Статията е в стил "една жена на пазара каза, че..." Поне да се бяхте сетили да напишете КЪДЕ е станало това т. нар. "недоразумение". Защото е много интересно къде се намира тази зелена зона, която е "само два метра" и даже работи и в неделя. Защото в София, в неделя не работи нито зелената, нито синята зона.
25
8
 
14
 
! Отговори
хахах преди 11 месеца
всеки се набутал в големия град и дава съвети как да му излезе по-евтино, ако може да не плаща за нищо, ако може и да не гледа къде спира. И едно да знаете в неделя няма зелена зона!!!!
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като сте неандерталци ще ви глобяват !