78-годишен блъсна възрастна жена на "зебра" в Русе

Жената е приета в болницата с фрактура на крака
22 май 2023 16:23, Йоана Цонева
11
78-годишен блъсна възрастна жена на "зебра" в Русе
Снимка: БГНЕС

68-годишна жена е блъсната от лек автомобил, докато пресича пешеходната пътека между улиците "Александровска" и " Майор Атанас Узунов" в центъра на града. Зад волана е бил 78-годишен водач.

Жената е приета в болницата с фрактура на крака. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на полицията. Все още се изясняват причините за инцидента, пише БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевш преди 10 месеца
Днес един "зрял" шофьор на 76+ години ми отнесе задния калник. При изясняване на случката ми се обясняваше че му е прилушало и не ме е видял, майната му на калника, ами ако не види човека, ко прайм ?????? Абе я им събирайте книжките на тия, или всяка година на изпит, а не само заверка с медицинско.
6
1
 
2
 
! Отговори
До 1: преди 10 месеца
Статистиката за средната възраст на лекарите и медицинските сестри в България е 54 години! Всичките те "са стари, със забавени рефлекси, намалено зрение слух и най вече, че повечето имат и сериозни здравословни проблеми най вече сърдечни".... Ако се разболееш ти или някой от твоето семейство, не отивайте в болница при тези старите, а направо контактувайте погребалните агенции.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пак за възрастта ли се захапахте? Ами вижте статистиката колко са младите и колко са старите с катастрофите. А най - показателни са мотористите. Там се иска рефлекс равновесие и реакция. Колко са старите мотористи загинали и колко са младите. Който го може го може. който не може не може.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 1 - Ами младите шофьори, като не са със забавени рефлекси, деменции, намалени слух и зрение що правят катастрофа след катастрофа? Стига с тия възрасти, човек или става или не за шофьор на пътя. Който е подготвен и отговорен, и на млада, и на стара възраст е такъв. Други са критериите, не възрастта.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
както младите шофьори карат с придружители, така по-възрастните трябва всяка година да минават медицински прегледи, защото е възможно очилата да не отговарят на диоптъра, реакциите да са забавени, всякакви болести, които са нормални за възрастта-алцхаймер, деменция и т.н.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Почти всеки месец, млади и здрави момчетии, със здрави сърца и отлични рефлекси, блъскат и убиват хора на пешеходни пътеки. Сега се е случило на 78 годишен, който бутнал жена, която си счупила кракът, и веднага ревнаха за възрастта на шофьора. Млади безделничета, не се пробвайте да коментирате на тема "възраст" !
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как е възможно 78 годишни старци да шофират? Те вече са със забавени рефлекси, намалено зрение слух и най вече, че повечето имат и сериозни здравословни проблеми най вече сърдечни.