Масова проверка по пътищата започва днес

Ще проверяват няколко институции
21 юни 2023 09:31, Стела Стоянова
14
Масова проверка по пътищата започва днес
Снимка БГНЕС

Всеобхватна проверка на автомобилите, шофьорите и превоза на пътници и товари започва днес.

МВР, Агенция "Пътна инфраструктура", агенция "Митници", "Пътна полиция" ще проверяват едновременно, като ще следят за коланите на деца и възрастни в леките коли и автобусите, информира БГНЕС.

Водачите, които превозват товари, ще бъдат отклонявани за няколко минути, за да се провери дали спазват изискванията за превоз.

Проверката ще продължи по график до края на годината и е част от националната програма за безопасност на пътя, обясни главен инспектор Мария Ботева от "Пътна полиция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: мврпроверка по пътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да застанат на околовръстното на Пловдив и Голямоконарско шосе в 17,30ч и да напишат актове на всички, които изпреварат километрична колона на непрекъсната линия на двулентов път.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Корумпетата ще захлебват,че то на една заплата кара ли се.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А кога ще има проверки по веригите магазини за маменето на хората с цените на етикетите и на касата. Знаете ли колко хиляди лева печалба правят на ден само от тези лъжи?
11
2
 
14
 
! Отговори
Ъъъ ? преди 11 месеца
Пътна инфраструктура и митниците ще ме проверяват за колани? Вие сериозно ли?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
трябва да ходят на море и парите не стигат... сега ще хванат 1 милион пияни и половин милион дроги дрог и така.акацията ще има успех
9
1
 
3
 
! Отговори
Полицията не спи преди 11 месеца
След Масовата Приватизация след която народа остана със дълбоко забит пръст в задното отверстие,започват ,,масови проверки" по пътищата.Бъдете щастливи ако хванат някой на две бири или на три ракии,важното е полиция и прокуратура да не спи.Нали за това им плащат?
8
3
 
23
 
! Отговори
Име преди 11 месеца
Пита се, в коя нормална, повтарям, нормална държава, ще те спират, за да ти проверят документите? Книжка, гражданска, талон... Това само в Тумбукту може да го има, но не и в "европа". В англия, долколкото разбрах, може да си продадеш автомобила и дори да не излизаш от вкъщи. А тук, нотариуси, общини, плащания с бележки, КАТ, смяна на номера, проверки... Танзания бе!! Даже не знам дали и там е така.
7
1
 
21
 
! Отговори
Име преди 11 месеца
След като сме толкова куци, за да направим всичко електронно, спират автомобили. За какво бе, малОооУУмници? Книжките могат да се направят електронни, за да се провери валидност, гражданските вече са така, документи на автомобила може да се проверят в масива на КАТ. Всичко необходимо може да се направи така. Какво ще проверите като спрете някого? Алкохол, пожарогасител, дори и той може да бъде отбелязван като проверен на техните таблети от прегледите. Но ние сме много велики, методът на палката.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
2018 Пъмпкин Кинг нарежда поредната 'акция'. Спират ме. Питам извършил ли съм нарушение. Отговор: 'Трябва ли?'.
5
0
 
24
 
! Отговори
aefan преди 11 месеца
Благодарение на шапкарския гений - 55 минути от разклона за Лозен, до Черна Котка. И накрая гледаш - 20тина души с фетиш към униформи дръпомъдят и размахват палки да не ги кацат мухите.Браво на такива труженици
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
отклоняване вниманието от важните въпроси
3
0
 
25
 
! Отговори
Аман преди 11 месеца
Не губете времето на хората с тези измислени проверки. Спирайте САМО нарушителите, както е в белите страни. Погрижете се събираемостта на глобите да се повиши до над 90%.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вчера бяха затворили няколко улици в Манастирски Ливади уж да асфалтират огромните кратери които от седмица вече изрязоха от асфалта, днес минавам една дупка запълнена няма. Та питам тези конкретно кой ги проверява?
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Айде стига вече кампанийни изпълнения.Проверките трябва да са ежедневни,а санкциите сурови,както е в другите страни.