7 момчета потрошиха съблекалня на физкултурен салон

Погромът е в Чепеларе
18 юли 2023 12:01, Стела Стоянова
39
7 момчета потрошиха съблекалня  на физкултурен салон
Снимка БНР

Седем малолетни и непълнолетни потрошиха съблекалнята на мини футболното игрище на СУ „Васил Дечев“ в Чепеларе. Щетите са за над 15 хиляди лева. По случая е образувано досъдебно производство, съобщава БНР.

Кметът Боран Хаджиев научил за това от бивш служител на общината, който установил, че е разбит катинарът на съблекалните и тоалетните към миниигрище и физкултурен салон в училището

"Информацията, която имам, е, че нарушителите са установени. Води се досъдебно производство. Ще вземем мерки това да не се случва повече"

Повредени са и унищожени движими и недвижими вещи - разбити стени от гипсокартон, моноблокове в бани и тоалетни, плочки по стените и друго обзавеждане, собственост на Община Чепеларе.

"Всичко е на земята, разбито е до тухли", коментира Тодор Бозуков от общинската администрация.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Миле преди 9 месеца
Това е нашето бъдеще , това са нашите деца . Аз като *** беден селянин , карам моите момчета , като видят *** на земята да го хвърлят в кофата , най-вероятно , ше ме осъдят за малтретиране на деца ....демокрация к'во да прйш
26
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гисокартона е 3 лв кви 15 бона лъже кметя :)))
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
като е тати трайно безработен и неграмотен ще му намерим работа в чистотата за без пари
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тук има коментар какво би било в САЩ. Ако не знаете в САЩ има групи, които блокират кръстовища / улици и си правят някакви дрифтове (sideshow май му казват). Също и масови / групови кражби от магазини. Последно, можете да видите и т.н. явление 'teen takeover' . Накратко, според мен САЩ днес са много далеч от хубавия живот, които обикновено се вижда във филмите.
23
0
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 9 месеца
Ооо няма проблем, да ги възстановят и като бонус да поработят без заплата по-дълго време, за..... превъзпитание и начало на логично и адекватно мислене!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 3 Само че после ще съдят България в Страсбург заради това, че показването на мyцyнкuтe им е създало негативна представа за един етнос.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 21 Но ако тати е с професия трайно безработен и неграмотен, не знам кой ще плаща. Впрочем знам - пак ние, данъкоплатците.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хайде сега *** и тати да плащат в троен размер и после ако ги яд че са им взели парите - ами да си го изкарат на децата си
19
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 9 месеца
Чепеларе е малко градче,всички се знаят.Там изключително рядко става нещо,и няма как да се скрие.Това са лапешки истории,но малко по брутални защото времената са такива.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
всякакви глезени егоистчета има, на които мама им се радва, защото за нея възпитанието е да правят каквото си решат
17
0
 
28
 
! Отговори
Ох преди 9 месеца
uдuотчетата на мама
16
0
 
11
 
! Отговори
Хюго Бос до 8 преди 9 месеца
Груба грешка сме направили преди 80 г....
15
0
 
30
 
! Отговори
Vans преди 9 месеца
Нека просто да бъдат накарани да възстановят разходите за ремонта и няма да чупят повече
14
4
 
11
 
! Отговори
Сатира преди 9 месеца
Не са си правили труда да измажат стените със хоросан. За по-лесно и етвино направо са сложили Гипс Картон. Имайки предвид че Чепеларе е в Родопите, измазването е било просто задължително...
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Диви селяни се забавляват.Навремето като стане на 13 и е по див го пращат по 12 часа да копае в мината или да носи камъни и е нямало такива работи.
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
супер, затвор и както едно време ги изкарвате да метат магистралата на 50С от сутрин до вечер. БГ толкова са изпростяли че съвсем скоро всичко ако не е от бетон няма да остане.
11
2
 
2
 
! Отговори
Оффф преди 9 месеца
До Анонимен 7 Το такива, най-добре да ги такова някпй, нищо свястно не допринасят в обществото.
10
2
 
28
 
! Отговори
Бах мама му. преди 9 месеца
Интересна конструкция. Гипсокартон направо върху тухлите. И в Щатите не съм чул за такава технология.Родителите да въстановят всичко.
9
5
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
изписали са по фактури едни пари за правене, сега ще изпишат още едни пари за ремонтиране. иначе некой може да си каже че тва така направено не струва 5 милиона евро.
8
1
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 9 месеца
и в люлин е същото не остана здрава пеика влачат изхвърлени дивани междудърветата и цяла нощ беснеят викове крясъци счупени бутилки чупят клоните надърветата а семеиствата им кротко си спят не се интересуват къде са децата им