Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
24
 
! Отговори
Смяна на чипа преди 9 месеца
В България проблема идва от концесионерите и подкупните общини. Чадърите са много, и все на предна линия. За спасителите не знам що за хора са, но в Англия например, всички спасители са доброволци. Имат си организация, подобно на скаутите, частни дарения и държавата им финансират оборудването - лодки, джетове и пр. Такива конфликти , както в България ниикога не съм чувал да има, но и манталитета на хората е много различен - културни, толерантни. Ако има някой нервак,полицията бързо го озаптява
72
3
 
27
 
! Отговори
не ходя на море преди 9 месеца
Който ходи на нашето мутроморие сам си е виновен, няколко ритника са най-малкото което може да му се случи
71
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
За един чадър ще се избият! Ганьовска работа!
70
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Луюдмила, Людмила. Людмила може да каже че са го ши6aлu , ял е лабут ама в чуждо село и керемидите бият кой го знае как се правил на интересен и го е провокирал
69
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лошо га ня в действие Добре,че са акгажирали франското посолство,иначе местните мастити милиционери няма да си мръднат пръста
68
9
 
10
 
! Отговори
Баче Кико преди 9 месеца
Избирател на Въzzраждане и патреот - 100%.
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 65, за какво чуждопоклоничество става на въпрос бе човече ? Ти грам мозък имаш ли в главата за да регистрираш какво точно е станало ?Нищо не оправдава подобно отношение !
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за чадър на плажа пишете.
65
12
 
18
 
! Отговори
пф преди 9 месеца
Все повече почват да си личат избирателите на И.З.РА.ЖДАНЕ (специално за ДНЕСбг с големи букви) в тази държава...
64
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Еми нали искате чужденци по морето защото българите били много претенциозни? Само, че те идват те такива клошове дето са освидетелствани, иначе нормален няма да дойде при мутрафонците.
63
21
 
9
 
! Отговори
до 30 преди 9 месеца
"На този плаж е имало много мъже и е можело да се справят с французина за нула време и да извикат след това полицията." - само за това изречение могат да те съдят за подстрекателство и организиране на престъпна група. Иначе съм съгласен, но струва ли си да се мъкнеш по съдилища заради някакъв въшлив обратен французин? Проблемът тук е идва от чуждопоклонничеството. Гледаме на чужденците като ходещи кредитни карти. Оттам е и чувството за безнаказаност при тях. Такива случки ще има още. За жалост.
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До сидик гьол. Е тоя не е ревал за туристи. На него му е все едно само да не му завземат личното плажно място понеже е голяма раота.
61
3
 
23
 
! Отговори
bye-bye преди 9 месеца
тоя отворко спасителя като има проблем защо не е извикал полиция, както се прави в нормалните държави!? не че ще свършат работа де, ха ха добре , че ми свърши ваканцията в тая ненормална страна!!
60
6
 
26
 
! Отговори
сидик гьол преди 9 месеца
Българина реве за туристи а като дойдат си показва ганювщината
59
1
 
29
 
! Отговори
Ама преди 9 месеца
Ходете си на нашето море то си е екстра, евтино и всичко си има... Преди година две спасител на плажа на слънчака ми открадна сърфа и каза че си го намерил и бил негов, стана голям скандал, но си го взех!! Кофти хора, готино море това е истината
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как е европейския цивилизован народ член на ЕС и НАТО по време на сезоня ?
57
1
 
28
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
СПАСИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СТОЯТ НА ВИШКИТЕ И ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ТАМ. А НЕ КАТО СЕГА ОКОЛО ВИШКАТА СИ ПРИВАТИЗИРАЛ ПАРЦЕЛ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ И ШАНТОНЕРКИТЕ.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Концесионера арестувайте като подбудител и организатор. Гледат да си напълнят платената зона,Заграбват от свободната зона(но няма държава да извърши проверки). Дал е нещо на спасителя (който не е на работа да гони хората от свободната зона )
55
2
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
Въпрос за напреднали; Защо българският спасител не си е прибрал чадъра, а е настоявал французинът да се премести. Все пак само чадърът е негов, плажът не е. ПРАВИЛНО; ЗАЩОТО Е Т.П
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След като съдийте живеят в къщи за по 2-3 млн. , а полицаите карат S-класи ще е така. Корупцията е пропила всичко в България.