Откриха овъглено тяло в дома на кметския наместник на ловешко село

Уточнява се дали това е тялото на самия кмет Иван Диков
8
Откриха овъглено тяло в дома на кметския наместник на ловешко село
Снимка: БГНЕС

При битов инцидент тази вечер в дома на кметския наместник на ловешкото село Казачево Иван Диков е открито овъглено тяло на мъж. Все още обаче няма официална информация дали починалият е кметският наместник на селото, съобщава БНР.

Към 19:00 ч. в полицията е подаден сигнал за дим и взрив в къщата на дългогодишния кметски наместник на село Казачево. На място е открит трупа на мъж, чието тяло е силно овъглено и трудно разпознаваемо.

По първоначална информация причината за инцидента е неизправна газова бутилка, която се е взривила.

Заместник-кметът на община Ловеч Даниел Колев, който беше на място, съобщи, че се правят огледи, предстои и аутопсия на тялото на починалия мъж, за да се установи причината за смъртта му, както и неговата самоличност.

Никой обаче все още не се ангажира официално да потвърди дали това е 72-годишният кметски наместник на Казачево Иван Диков.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава, съобщава БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Без АЕЦ се връщаме на газ, дъвра и въглища. А, то и дървата и въглищата ги забраняват. Значи само газовите бутилки остават. Който има късмет.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Криминале ми прилича. Що тъй. Дано да греша.
4
3
 
2
 
! Отговори
Неандерталия преди 8 месеца
Чалгария
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От бюджета непредвидима безплатен абонамент за ползващите опасни средства. Горят толкова много ползватели . Коли , бутилки, дюнерджии, а то кат е опасно не гледайте евтиния
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хайде пак бутилката не била изправна.А задбутилковото устройство дето борави с нея,знаел ли е какво прави и как се борави с нея?!Не че не може да се случи на всеки,но да се правят генерални изводи без доказателства е глупаво.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Труповете започнаха да стават повече от два за ден. Едва ли е битов инцидент. Правителството върна престъпленията от 90-те години.