Намушкаха с нож шофьор след спречкване на пътя

Нападателят си тръгнал, но е задържан по-късно
7 авг 2023 11:28, Стела Стоянова
31
Намушкаха с нож шофьор след спречкване на пътя
Снимка БГНЕС, архив

49-годишен мъж е бил намушкан на входа на Българово след спречкване на пътя, съобщават от полицията. Пострадалият е опериран, състоянието му е стабилизирано.

На 4 август  около 11.44 ч. във Второ Районно управление Бургас е получено съобщение за инцидент на входа на Българово, при който след спречкване на водачите на две превозни средства, 65- годишен мъж от Българово нанесъл удар с нож на втория водач – 49 годишен бургазлия.

След като намушкал опонента си, нападателя си тръгнал, а бургазлията се придвижил до центъра на Българово, откъдето е отведен от екип на Спешна помощ до болница "Дева Мария".

Там е бил опериран по спешност, състоянието му е стабилизирано  и към момента е  без опасност за живота, пише "24 часа".

Извършителят е намерен и задържан със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Извършени са действия по разследването - претърсване и изземване, разпити на свидетели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 8 месеца
Ние сме територия, напълно подвластна на юдео-американски глобалистични интереси, които не са желанията на българския народ. Държавата на практика е абдикирала от задълженията си и съществува само като инерционно наследена от миналото фикс-идея за някакво що годе социално съжителство...
8
7
 
10
 
! Отговори
ПП преди 8 месеца
Честита Промяна!
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чакам протест Нито един повече!?
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе аз не мога да разбера защо Алековия герой така категорично се цензурира в той сайт, че чак някой като го напише и го трият?!? Ами забрането и творбите на Алеко тогава... Всъщност за това е бил велик писател, защото е владеел само-ирнията, нещо което за вас май е непознато...
5
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 8 месеца
Ами изнервят се хората. Няма драма.
4
3
 
20
 
! Отговори
Коментар преди 8 месеца
Като няма МВР влиза в сила уличното правосъдие и самоуправство то!Територията оставена на самотек и злеорганизиран хаос!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пишете намушканият, че не е мъж. Така ще е по-яко и в съзвучие с евродирективите.
2
3
 
14
 
! Отговори
IT Pro преди 8 месеца
Мъж намушкал мъж - не се брои
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жена ли е? Ауууу. Веднага да се приеме Цариградската конфекция.