Част от "Дунав мост" се откъсна, движението е спряно

ТИР се е обърнал след инцидента
Обновена: 23 авг 2023 07:53 | 23 авг 2023 07:48, Александър Попов
56
Част от "Дунав мост" се откъсна, движението е спряно
Снимка: БГНЕС

Метална част от "Дунав мост" при Русе се е откъснала, а ТИР се е обърнал. Заради инцидента е преустановено движението по съоръжението и в двете посоки, съобщава Нова тв.

Трафикът се регулира от полицията.

Металната част от пътя най-вероятно е пробила резервоара на камиона и това е предизвикало разлив на гориво. Образували са се колони от автомобили и камиони.

За щастие шофьорът на тежкотоварния автомобил не е пострадал. Кметът на Русе Пенчо Милков също е бил информиран за случая още рано сутринта. Заради преустановения трафик движението от Мартен към Русе е пренасочено през Николово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Дунав мост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
да пуснат бригадири да стегнат моста.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така става когато парите за ремонт на моста отиват в Шопия и от там в безполезно метро и магистрали от Шопия към нищото. Дано да падне тоя мост най накрая, по възможност с депутати отиващи на посещение в Румъния отгоре и да се приключва с този цирк.
52
2
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 8 месеца
В Украйна пътищата може и да са били добри , но вече не са. Путин се погрижи.
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те бакиите са от времето на Бойко Борисов. Служебното правителство махна много Калинки на ГЕРБ и назначи други хора, за да оправят нещата, но сега коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ връща Калинките.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До: Пена Е що па Пеевски трябва да поддържа мостовете?Има си АПИ, а Пеевски няма нищо общо с АПИ.Между другото, ръководството на АПИ беше сменено наскоро от новото правителство.И ако си очаквал те да притежават вълшебната лампа на Аладин, за да оправят всичко за няколко дена, ще те разочаровам.Бaкиитe са се трупали с десетилетия, и ако кажеш че Бойко Борисов има вина, ще се съглася.
49
2
 
7
 
! Отговори
Пена преди 8 месеца
Всичко се разпада в България. Пеевски не поддържа и мостове, пътища... Навсякъде отпадъци, мизерия... Парите за почистване са откраднати също.
48
4
 
7
 
! Отговори
Магарев преди 8 месеца
Това е работа на руснаците.
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Отива на кино договореният от премиера коридор от Молдова, Румъния, България, Гърция и обратно за обслужване на бендеро-нацисткия режим.
46
0
 
8
 
! Отговори
Фандък преди 8 месеца
Ще му турим павета
45
5
 
23
 
! Отговори
Бай Тошо преди 8 месеца
Не можете да боядисате това което построихме
44
1
 
10
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 8 месеца
какво значи да се "откъсне" един мост...
43
0
 
8
 
! Отговори
В експлоатация преди 8 месеца
Докато се разпадне.
42
3
 
7
 
! Отговори
35 преди 8 месеца
До: номер 36 Противно на любимата ти максима на Гьобелс, една лъжа и десет хиляди пъти да я повториш си остава лъжа!!! Прочие, бил съм в Украйна още когато беше в СССР, през 1988 г.Киев е невероятно красив град.И с много хубави паркове и зеленина.И чисто, много чисто.От заведения по улиците се разнасяше аромат на кафе.Нямаше много стоки по магазините, но беше още края на комунизма.Имаха пепси кола, но у нас имаше криза и нямаше никаква кола (при бай Тошо).
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оръжията за Украйна ли срутиха моста?!
40
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пак гласувайте за ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ и целия Дунав мост ще падне, а не само част от него.
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Последица от 12 годишното управление на мутрите и от връщането им на власт в коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ.
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
е тва е заради качественото му строителство
37
3
 
10
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 месеца
Преди ковида ходех командировки в Киев и Лвов, последно октомври 2017 Лвов. За магистралите не знам, но и двата града приличаха на София по времето на Софиянски. Особено в Киев на много сгради фасадите към главната улица бяха горе-долу боядисани а отстрани имаше опънати мрежи с отпечатани изображения на това как всъщност трябва изглежда сградата, а под мрежата - Мордор. Много ***. Коли с изтрити до плата гуми.
36
7
 
17
 
! Отговори
до 35 преди 8 месеца
Защо лъжеш бе?В украина няма магистрали ,а пътищата им са хиляди пъти по-лоши от нашите.Преди да пишеш глупости *** и виж.А за чистото-пак *** и виж,това е може би най-мръсната страна в света,по-мръсно е от Африка,абе вие на черното бяло казвате за 5-6 долара,пфуууу....онанисти продажни
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До: 30 Виж какво, по БТВ гледах преди малко българин в Украйна, не разбрах журналист ли беше, пак във връзка с оръжията за Украйна.Та той разказа първите си впечатления оттам.Каза, че пътищата там са много по-хубави от нашите, особено магистралите!Аз бих препоръчал на Бойко Борисов да отиде там да ги види!И е много по-чисто оттук, все едно те са в ЕС, а не България!!!Освен това го учудило колко голяма е Украйна. Територията и е колкото Франция.